IHANIA KESÄPÄIVIÄ

On ihana herätä, kun jo aamulla on valoisaa ja luonnon kauneuden näkee heti ulos katsomalla. Ihmisetkin ovat iloisempia, vapautuneempia. Hymyillään välillä jopa satunnaisille vastaantulijoille. Haluaisin niin asua näissä lämpötiloissa vehreyden ympäröimänä ympäri vuoden. Joskus muiden maiden ikikesää katsoessa huokaan, että olisi ihana asua tuolla. No, ajatus jää haaveeksi, sillä miten sitä hoituisi kitkatta tarvitsemani terveydenhuolto? Nyt täytyy nauttia, onneksi meilläkin on välillä kesä.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KESÄLUONTO

Ulkona on kaunista ja melko lämmintä, omalla asteikollani. Pidän kukista ja kaikesta kauniista, mutta niiden hoito ei ole ”mun juttu”. Perkaaminen ja kyykkiminen ei oikein luonnistu. Teen niin tai näin, lähes varmuudella saan kaiken lakaistumaan. Tontilla kukkii nyt omenapuut, syreenit ja tuomet, luonnon kukat- lähinnä. Voikukatkin ilahduttavat minua. Kevään siitepölyaikakin on ohitettu. Jahuu!

Mieliala on vireämpi, lämmön ja kosteamman ilman takia on helpompi hengittää. Ja valon määrä, miten kertakaikkisen ihanaa. Sähkölaskussakin huomaa. Ihana on koronan jälkeen päästä huolettomammin toisten ihmisten pariin. Musiikin ääreen kaipaamme ja tänä kesänä on tarjolla vihdoin sitäkin livenä, Niin ihanaa.

TEPASTELUA

Vie mennessäs, tuo tullessas, muistutti jo mummonikin. Joka askel auttaa. Ehkä pitäisi ihan uhallaan aktiivisesti alkaa unohtelemaan, jättää tavaroitaan kotona ja puutarhassa, minne sattuu. Pihamaalla askelia tulisi enemmän. Luulen kyllä, että sisäinen kontrollifriikkini ei ihan hevillä osaisi muuttua. Ja toisaalta, se on kumma juttu, että juuri kun olisi aikataulutettu meno, niin silloin jotain on hukassa. Ei juuri muutoin. Itse vaihdan välillä palttoota ja käsilaukkua. Toisinaan jää tarkistamatta oliko laukussa ja takissa kaikki tarpeellinen.

Aamun labrareissulla oli auringonpaisteista, joten minun on totisesti ulkoistettava itseni. Kiertelen pihalla ihan muuten vaan. Pari päivää sitten kokeilin haravointia, jota varovasti jonkun minuutin teinkin (ja se on kivaa). No, loppupäivän olin kipuinen ja eilenkin piti himmailla sulkkispeliämme ja lenkkiä (ja vähän tänään). Joskus ärsyttää se mistä kaikesta hyötyliikunnasta jään paitsi (kuten haravointi ja lumen kolailu). No, olen niitäkin saanut tehdä, muinoin. Välillä vielä vähän yritän.

Nautitaan!.

Kamala Luonto 21-3100


#ilo #onni #reunallapelottaa #toivo #valonpilkahdus

Kirjoituksia:

Koirat hoitajina

Huumori

RUNO - Tapaaminen livenä

Etsi neliapilaa

RUNO - Kuosissaan

Bluesia ystävien kanssa

RUNO - Kesää kohti

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: