RUNO - TAKKI TYHJÄNÄ

Työpäivän verran meni sydämen PET-TT- tutkimukseen matkoineen ja odotteluineen. Ennen tutkimusta, kun oli vielä labrareissu. Neljäs yritys "vauvakanyylillä" onnistui. Luolanaisdieetti ei tosiaan ole mun juttu, eikä 12 tunnin paastokaan. Jälkimaininkeina huono olo, päätä särkee, etoo ja migreeniä pukkaa. Tutkimuksen jälkeen pikakahvin kautta kotimatkalle. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ONNI ON PALUU NORMAALIIN

Olen onnesta soikeana, kun dieetti ja paasto loppuivat. Kiva elää tässä ajassa ja syödä monivärisiä raikkaita asioita. Orastava migreeni talttunee tarvittaessa tuhdeilla tropeilla. Mies teki salaatin ja tarjoili ruoka-annoksen eteen, pujotteli sormukset ja korviksetkin paikalleen. Olen siis aika ryytynyt. Mutta, kyllä mun kelpaa! Huomenna uudet kujeet ja vuorossa hammaslääkäri. Suun terveyttäni hoidetaan kuin kukkaa kämmenellä, kun varaosani sydämen bioläpän takia ei saisi mitään tulehduksentapaista tulla.


TAKKI TYHJÄNÄ

 

VELLIÄ VILLASUKASSA,

RYYTYNEENÄ,

VOIMATONNA,

IHAN LAHNANA.

 

IHANA LEMPEÄ KOTISOHVA,

MIES, PALVELEVA, AUTTAVA.

LEMPIMUSIIKIN VOIMALLA,

RUUMIS, SIELU ELPYY TARMOLLA.

 

KOTIMAISEN MUSIIKIN VUORO,

EPPUJEN KUORO, SIRKESALO,

VALTOSEN LASSIN RENTO REINO.

Kamala luonto 21-3209


#kiitollisuus #reunallapelottaa #runo #sairas #sydan #takkityhjana #toivo


Kirjoituksia:

Sydänsairaudestani Rosie.fi:ssä

RUNO - Heikkous

RUNO - Musiikin avulla 

Hoitoväsymys

Ajan kulumisesta

RUNO - Vähemmän on enemmän

Vanhemmiten

Miltä tuntuu? - Tuntemuksia, ajatuksia sairastamisesta

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: