RUNO - TYTTÄRENI

Aika kuluu ja ikää karttuu. Tyttäreni syntymäpäivä on tänään. Jätin valitettavan ikimuistoisen muistijäljen jo hänen 20-vuotispäivänään. Hän oli tullut sitä tuolloin luoksemme viettämään. 

Hengenvaaralliset takykardiat yltyivät juhlapäivänä rytmihäiriömyrskyksi. Tahdistinpoliklinikan soiton jälkeen ambulanssi vei minut. Tytär autteli tavaroitani ja papereitani mukaan. Siitä tulikin lähes 2 viikon sairaalareissu. Maan parhaat rytmihäiriökirugit/kardiologit tekivät ablaation ja ihmeitään. Elämäni jatkui.

Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle. Liityttehän seuraamaan!

SAIRAS ÄITI KASVATTAJANA  

Tyttärelläni ei ole muistikuvaa minusta terveenä. Hän on sanonut, ettei pienenä edes asiaa ajatellut eikä huomannut. Toki yritimme elää ihan tavallista elämää. Alkuvuosina toimintakykynikin oli parempia (ja äitikin nuorempi). Tytär oli etenkin pienenä äidin tyttö. Löysi sitten päiväkoti-, -koulu-ja harrastusystäviä. Määrätietoinen ja tomera tuosta on sukeutunut. Herkkyyttäkin ja kauniita ajatuksia. Mitä vanhemmaksi tytär varttui, sitä enemmän hänestä tuli auttaja ja äidistä autettava. Toivottavasti saan seurata vielä pitkään tyttäreni ja poikani elämäntaivalta. Saat tavoitella oman näköistä elämääsi ja unelmiasi. Onnea rakas tyttäreni!

TYTTÄRENI

 

PIENI HENTOINEN PIKKKUSISKO,

TAAPERONA JO NUKKEVAUVOJESI ÄITI.

HOIVAVIETILLÄSI TOMERASTI TOUHUSIT,

PUIT, NUKUTIT, KULJETIT JA PAIJASIT. 

 

PÄIVÄKOTIKAVEREITA, LUISTELUHARRASTUS,

TAITOLUISTELUN INTOHIMOINEN TREENAUS.

KASVOIT JÄMPTIKSI SUORITTAJAKSI,

TOMERAKSI TOIMINNAN IHMISEKSI.

 

LUKUPÄÄTÄ, AHKERUUTTA, YRITTÄMISTÄ,

OMIEN RAJOJEN YLI KURKOTTAMISTA.

OMANLAISEN ELÄMÄN ETSIMISTÄ, 

KEMIAN IHMEITÄ OPISKELEMASSA.

 

ITSELLINEN, IHANAINEN.

AINA ÄIDIN MIELESSÄ, SYDÄMESSÄ.

ONNEA, RAKAS TYTÄR.



#ilo #kiitollisuus #onni #rakkaus #reunallapelottaa #runo #toivo 


Kirjoituksia:

Äitienpäivänä

Ajan kulumisesta 


RUNO - Kaipaan

RUNO - Unelmat


Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: