VUOSIPÄIVÄREISSU - TUKHOLMA & TRICKBAG

Tähän vuodenaikaan on kohdalleni osunut sydänleikkaus 2014, avioitumisemme ja syöpäleikkaukseen valmistautuminen 2020. Elämämme on rajoittunutta, mutta teimme lyhyen Tukholman reissun mieheni minilomalla ja terveyskäyntieni välissä. Kohokohtana reissulla oli lempibändimme Trickbagin keikka. Bändiä kävimme kuuntelemassa jo kihlapäivänämme. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

REISSUSTA SELVITTIIN

Muutamat terveysasiat ovat viime aikoina mättäneet, joten terveyskäyntejä on melkein ”enemmän kuin laki sallii. Kesän kohokohtani oli lyhyt soutureissu. Sulkapallon läpsyttelymme on vointini takia jäänyt minimaaliseksi, mikä on surun paikka. Siksi kai tuli sisu ja ajatus, että ainoalla miehen lomaviikolla JOTAIN. Tukholma valikoitui, koska lempibändimme Trickbagin keikka oli sopivasti siellä.
Seisomis- ja kävelykuntoni ei ole kummoinen. Mietin pääni puhki Miten, millä, missä yöpyä jne. Pyörittelin ja vertailin. Hotelli napattiin vertailun jälkeen Blidösund-laivan läheltä. Bändin keikka - 2 settiä, oli tuolla laivalla.

Mielessä nakersi pelko ja pakattuna oli lääkearsenaalit, reseptit ja muistoissa kummitteli aiemman eloni ambulanssi- ja sairaalareissu Tukholmassa. Vuosipäiväreissumme oli löhöily-, herkuttelu-, yhdessäolo- ja kuhertelureissu. Lyhyitä kävelyitä jaksoin muutaman. Sääkin suosi -  ei satanut pisaraakaan ja lämpöä oli sopivasti. Erittäin hyvää ruokaa ja hengissä ollaan. Merellä oli niin tyyntä, etten ole moista nähnyt - molemmilla matkoilla.

TRICKBAGIN KEIKKA KOHOKOHTANA

Keikkasettejä oli 2, jotka katsoimme paraatipaikoilta. Olipa huikeaa lipua pienellä tunnelmallisella laivalla lämpimässä kesäsäässä tällaisen esityksen kera. Tuuleton kesäilta ja samalla Tukholma by the sea.
Trickbag on kyllä ihan huippulaadukas. Livenä se on parasta A-ryhmää. Tällä määrällä hyvää mieltä saa suupieliin nosteen vielä pitkään. Viides yhteinen vuotemme ja neljäs aviovuosi pyörähti eteenpäin. Onneksi uskalsimme. Muistot ovat tärkeitä, kun ne arjen harmaat ajatukset meinaavat toisinaan kampittaa. Uskalsimme, koimme ja vielä sulaa sokeri suussa.

Trickbag on laadukas, maailmallakin tunnustettu Houserockin´ rhytm´n blues-bändi. Se soittaa soljuvaa hyvän mielen musiikkia. Kannattaa ottaa bändi kuunteluun ja seurantaan. Bändin somelinkit löydät alta linkkiluettelosta.

ARKI KOLKUTTELEE

Kotiuduttua nakattiin kamat autosta ja lähdin samantien labraan. Tutkimusrumba jatkuu kahdella paikkakunnalla maanantaina ja mies palaa töihin. Hyytymiseen liittyvät huolet ovat olleet viime aikojen pulmina jaksamisen ja laihtumiseni lisäksi. Mieli nosti esiin sekä muistot 2014 sydänleikkauksen ajoilta ja 2020 vuodelta, jolloin syöpäleikkauksen aikaistaminen katkaisi kuherrusviikkomme.

Mielessä on vihkipäivämme ja koko tuon vihkiviikon sopivan lämpimät ja aurinkoiset ilmat. Ja tietenkin rakkautemme, jonka saimme lahjaksi ja johon saimme siunauksen avioiduttuamme 3 vuotta sitten. Ensitapaamisestamme nyt yli 4 vuotta. Ihmeekseni ja onneksi, matkani yhä jatkuu.
Toivon, että saamme vielä usean yhteisen hyvän vuoden.

Harmaina päivinä täytyy kaivaa onnellisia kuvia onnellisista ajoista. Huomata, että pienet hyvät asiat ja yhteinen seura – on oikein riittävää.
Ja musiikki - onneksi on musiikki - ja sellaisia
 bändejä kuin Trickbag!

Niiden voimalla kohti syksyä.

 

#ahdistus #ilo #mielenrauha #musiikki #onni #rakkaus #reunallapelottaa #trickbag #toivo

 

Linkit Trickbagin someen ja musaan:

Trickbag - kotisivu

Trickbagin Facebook-sivut

Trickbag Instagramissa

Esim. tällä linkillä löytyy bändin musaa YouTubesta

Trickbag Spotifyssä

Oma suosikkikappaleeni Candyville (live-esitys)  

Monta hyvää ja tämäkin ihan huippu kappale Trickbag- Rimshot

 

Kirjoituksia:

Kontrasteja elämän

Rakkaalle vuosipäivänämme

Täti kävi riekkumassa - Trickbag Storyvillessä

Trickbag live

RUNO - Ihan jotain muuta

Sairaan eloa

20 vuotta äkkisairastumisesta - ei enää tervettä päivää

Ei se syöpää ole - sairaan syyllistäminen - miksei varmisteta heti?

RUNO - Elämisen arvoista elämää

Kun kuulet, ettet voi parantua - Keuhkosyöpä ja muut vakavat sairaudet

RUNO - Tänään peilistä katsoo pelko

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS. 

Ei kommentteja: