RUNO – HUOMAA, ANNA TILAA

Kuva microsoft 365 kuvapankki

Tämä aika TikTok-videoineen. Se, että kuka tahansa voi kommentoida mitä vaan, voi kadottaa asian ympäriltä alkuperäisen punaisen langan ja tarkoituksen. Huomiota itse asialta syövät raflaavan huomiohakuiset kommentit (ivaavat, asian vierestä tai asiayhteydestä tarkoituksella saivarrellen irrotetut). SURULLISTA.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle. Liityttehän seuraamaan!

MODERNI NOPEA AIKA SYÖ OIKEAA ELÄMÄÄ

Informaation nopeutuminen, määrä ja saavutettavuus on mullistanut hyvinvoinnin keskellä asuvien elämän. Lapsuudessani kirjeen kirjoittaminen oli puheluiden lisäksi ainoa kanava olla muihin yhteydessä – kasvokkain tapaamisten lisäksi. Elämän tahti oli verkkaisempi. Sanomalehdissä oli jokunen palsta johon olisi jotain voinut kommentoida - maksusta. Joka merkillä, siis välilyönnilläkin oli hintansa. Kokeilkaapa tehdä asunnon myynti-ilmoitus käyttäen 100 merkkiä (mukaan lukien tyhjät lyönnit). Sellaisten perusteella vielä 2000-luvun alussa käytiin asunto-esittelyissä.

Tämä moderni uljas aika jättää huomaavaiset tuskailemaan. Huomion saavat raflaavasti esiintyvät.  He, joiden kommentit voivat olla ala-arvoisia. Ajattelemisen arvoiset, pysäyttävät asiat peittyvät tähän nyky-ajan lokaan. Sanoittaminen ei ole aina helppoa. Ehkä vähemmän olisi enemmän??

Meillä jokaisella on varmasti aika ajoin peiliin katsomisen paikka elämässään, sanomisissaan ja tekemisissään. Mietin ajoittain blogi-kirjoittamiseni mielekkyyttä.
Toisaalta teen tätä yhä myös vertaistuellisessakin mielessä. Toivottavasti kirjoitusteni äärelle löytävät he, jotka tarvitsevat muutakin ajateltavaa kuin hetken hekotuksen. Tässä blogipaikassa niita on ja ne odottavat hiljaisia lukijoita - toivon.

 

HUOMAA, ANNA TILAA

 

IHAN JOKAISTA EI KIINNOSTA,

MITÄ JOKA PÄIVÄ TUNNET.

AIVAN KAIKILLA EI VOIMAA,

KUN ON NE OMANLAISET HUOLET.

 

JOS JOKU MANAA, SADATTELEE,

PÄIVÄSTÄ TOISEEN TUSKAILEE.

MAINITA KAI VOINEE,

ANNA JO TILAA - TOIVOLLE.

 

JOS KATSOISI YMPÄRILLEEN.

ALOITTAISI KIITTÄMÄÄN,

ILOITSEMAAN PIENISTÄKIN.

 

KIINNOSTUISI, KUUNTELISI,

KYSELISI, MUITA HUOMIOISI.

HOKSAISI KAI AJAN MITTAAN,

ETTEI OMAT HARMITTAVAT AINA,

TAIDA NIIN HUONOSTI OLLAKAAN,

 

HUOMAA, ANNA TILAA,

- TOIVOLLEKIN TULLA.

 

#ahdistus #alakulo #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo

 

Kirjoituksia:

Myötätunto

RUNO - Sanoittamisen vaikeus

RUNO - Kuule minua

RUNO - Huomaattehan

RUNO - Olennaisen hoksaaminen

RUNO - Elämisen arvoista elämää

RUNO - Jos voisin

RUNO - Itsetutkiskelua

RUNO - Vähemmän on enemmän

RUNO - Entä, jos murehdinkin turhaan?

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)
Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikat
KIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: