RUNO - VAIHTELEVAA

Ihmiselossa vaihtelevat kaudet. Päivän sisälläkin ehtii kokea tunteiden ääripäät. Puolipilvistä, sumeaa ja aurinkoa. Eppujen sanoin: ”Älä pelkää, elämä vain kolisee.” (biisistä Älä katso). Olen syväjää-oloani jo aiemmin avannut, mutta lauantaina kylmyys pisti etsimään kuumemittarin. alimmillaan 34.1. Puin kuin Michelin-ukko (ikäiseni muistanevat mikä se on). Mies passasi hatun, rukkaset, untuvapeiton ja kuumaa juotavaa ja lämmitti kaikki tulisijat. Ostettiin jo uusi mittarikin varmuuden vuoksi ja sitkeästi lämpö on lähellä 35:ttä. Nyt on sitä tavallista palelua. Ja hei - eilen kaipasin ulkona jo aurinkolaseja!!

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KESKITTYMINEN

Kun on oikein paha, ei voi oikein lukea, ei edes somea vilkuilla. Somen huomaan olevan itselleni hankalan. Olen monissa sairausryhmissä ylläpitäjänä, joten luen kirjoituksia. Kotonakin olisi aina pikku puuhaa, jota voisi. Vastailen konkarin ja tukihenkilön ominaisuudessa muille sairautensa kanssa kipuileville. 
Kirjoittaminen on itsellä hetkittäistä. Se vaatii sellaista ajatuksiin putoamista. Huomaan olevani osittain liian kiltti. Huomaan tarvitsevani parempaa jakoa - kirjoitus-kotiasiat-some. Täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni. Saamattomuutta. Ämyreistä soi Apulannan Kämmenen kuva poskeen ja poiminta kappaleesta: ”Mitä sä näät, jos uskallat katsoo itsees silmiisi? ja Morfiini-kappaleesta: ”Sinulla on kaaos ja epävarmuus, jotka sun sielun syö.” Hyviä ajatuksia - noitakin ajoittain mietin.

ELON VAIHTELUT

Elo on vaihtelevaa, hyvä niin. Olen naputellut taas vähän muita kuin blogikirjoituksia. Murheen tai mitättömyyden koputellessa olkapäätä yritän muistaa, että aina voi tehdä vähän jotain hyvää. Jollei muuta niin lähettää jollekulle viestin. 
Iloa tuottaa juuri bongaamani uutinen: ”Etelä-Suomen talvi voi olla taputeltu: Kuukausiennuste lupaa keskimääräistä lämpimämpää "hamaan tulevaisuuteen". Oi miten ihanaa, pidän peukkuja ennusteen pitävyydelle!


VAIHTELEVAA

 

MENNEEN, TULEVAN VÄLISSÄ,

ODOTTAVIEN PAINEESSA.

MUISTATHAN HUOKAISTA,

VENYTELLÄ, KUULOSTELLA?


MONET PAHAT JO NUJERTANUT,

ISOT ASIAT RATKAISSUT.

MONENLAISTA KOKENUT,

TODEKSI MONENLAISTA ELÄNYT.

 

ELON RETKI OPIKSI ANTANUT

ARKISIA OIVALLUKSIA,

VENYMISTÄ, KESTÄMISTÄ.

 

JÄLKIRUOAKSI, JUHLAHETKIIN,

TARJONNUT TUNTEIDEN MEREN.

IKI-IHANIA KOKEMUKSIA,

VAIHTELEVIA ELÄMÄN TUULIA.

Sarkasmilla Kamala luonto  21-3220


#armo #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Jos käykin hyvin

Ajan kulumisesta

RUNO - Hyvin sä vedät

Miten jaksaa?

Hetkessä elämisestä

RUNO - Elämä koulii

RUNO - Peruspäivä

Miltä tuntuu? - Tuntemuksia, ajatuksia sairastamisesta

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: