RUNO - NUOTIN VIERESTÄ

Kuva Microsoft 365 kuvakirjasto.

Elämä on enimmäkseen epätäydellistä ja epävireistä. Kakofoniaa, sekamelskaa. Hankaluuksista huolimatta elämisen arvoista. (PS. Runon jälkeen vointikuulumiseni). Lopulta ei haittaa, vaikka laulaisi ja elämäkin menisi jotensakin toisinaan ...

 Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.

Liityttehän seuraamaan!


NUOTIN VIERESTÄ

 

PORHALLAMME POLKUJAMME,

TOISEMME SIVUUTAMME.

EI MUISTU TUTUTKAAN RIIMIT,

EI USEINKAAN OSU OIKEAT SANAT.

 

VOI KOMPUROIDA IHAN RAUHASSA,

LAULAATÄYSILLÄ NUOTIN VIERESTÄ.

SILLÄ, EI NIIN VÄLIÄ HÄLLÄ TAI TÄLLÄ,

HARVOIN KUN OOMME AIDOSTI LÄSNÄ.

EMMEHÄN TOISTEMME KÄÄNTEITÄ,

KAUAA MIELESSÄMME TUUMIA JAKSA.

 

HYVÄ ON VAJAVAISENA RAAKKUA,

SUOLTAA IKIOMAA ELÄMÄNTARINAA.

JOSKUS OSUU NIIN HELPOSTI NUOTILLEEN ELÄMÄ,

VAAN KIVOJA ÄÄNIÄ VOI NUOTIN VIERESTÄKIN LÖYTÄÄ.

 

VOINTIKUULUMISENI

Täsmälääkkeen tauko tuli tarpeeseen. Olin keuhkosyöpäni geenimutaatioon kehitettyä täsmälääkettä nauttinut 2 viikkoa, jonka seurauksena olin pyörätuolin tarpeessa. Uusille lukijoille - en ole tupakoinut. Keuhkosyöpään voivat sairastua kaikki, joilla on keuhkot.

Viikon möllötin kotona toipuen oireista joita täsmälääke oli aiheuttanut. Neljänä päivänä kävin hyytymislabroissa ja kerran päivystyksessä K-vitamiinia nauttimassa. Lääkkeen lopetus sekoitti pahemman kerran hyytymisarvoni. Nyt nautin vastapainoksi ns. napapiikeistä. Hengenahdistus on vähän lisääntynyt. Pikkuhiljaa lihaksissa on tuntunut paremmalta. Nivelkipuja ja turvotuksia on omiksi tarpeiksi. Labrat olivat ok-tasolla. Lääkärin kanssa päätettiin kokeilla lääkettä 75%:n annoksella eli aamuin illoin 3 tabua neljän sijaan. Labrat ja röntgen ovat jo ensi keskiviikkona. Ensi torstaina on käynti syöpäkeskuksen lääkärillä. Otin eilisiltana ekan lääkesatsin. Nukuin, väsymys on suunnaton. Yritän säilyttää tavallisen rytmini.

 

#keuhkosyopa #kipu #nuotinvieresta #reunallapelottaa #runo #syopa #toivo

 

Kirjoituksia:

Mietteitä kirjoituksesta - Vähän sinnepäin

Mietteitä hetkessä elämisestä

RUNO - Uskalletaan

Mietteitä kirjoituksesta - Mielen vapaa lento

RUNO - Vähemmän on enemmän

Mietteitä ajan kulumisesta

RUNO - Jos käykin hyvin

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS. 

Ei kommentteja: