RUNO - VARJOISTA VALOON

Ei mennyt keuhkosyöpäni täsmälääkkeen aloitus ihan putkeen. Koronakin tuli ja meni. Kesä tuntuu siltä, kuin olisimme eläneet varjoissa. Yritämme kurkotella taas kohti valoa.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ITKETTÄISI ELLEI NAURATTAISI

Miehelläni oli koronaan sopivia oireita ja testi näytti plussaa. Syövän täsmälääkkeen aloituspäivän iltana koronatestini näytti plussaa. Kuumetta päivän ajan, lihaskolotuksia ja voimattomuutta.
Uutta täsmälääkettä otetaan 2 kertaa päivässä. Muiden Alecensan kokemuksista ja lääkkeen haitoista luin, että erityisesti lihakset ottavat osumaa. Niin minullakin. Kivut nivelissä ja lihaksissa sekä voimattomuuden tunne kasvoivat joka lääkkeen "nauttimisen" jälkeen. Kahden viikon käytön jälkeen oli turvalabrat, joista lääkäri soitti. Arvot, erityisesti C-K olivat sukeltaneet niin rajusti, että aloin olla jo pyörätuolikuntoinen. Nivelkivut ovat olleet luvalla sanoen k a m a l i a. Lihaksissa (minulla on kai niitäkin vielä vähän) tuntui, kuin kaikki voimat vietäisiin ja tuntui tosi huteralta. Oli otettava viikon lääketauko ja sitten taas uudet labrat. Toivon, että lääkettä voidaan jatkaa. Toivon kehon tuntemuksien ajan myötä tasaantuvan. On käynyt mielessä, että jos ei. Nivelkivut olivat niin mahdottomia, että mielessä kävi ihan lonkkamurtumakin. Syöpä voi murtaa luitakin. 
Luin juuri OmaKantaa, johon olivat tulleet, vihdoin, näkyviin 16.6. otettujen kilpirauhasen imusolmukkeiden tulokset. Kolmessa kohtaa mainittiin Erittäin poikkeava arvo ja lopputulema: ALK on kasvainsolukossa vahvasti immunopositiivinen sopien ALK - geenin uudelleenjärjestymään. Lääkärit oliva hieman elätelleet toivetta, että josko olisi tullut muutosta eli vaihtoehtoja lisää, Niin osalle käy syövän ajan myötä erilaistuessa. No, minulle ei, ainakaan vielä. Ei tullut uusia hoitovaihtoehtoja tietoon.

Täällä elän nyt hissun kissun.

Tuli Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossumaisia ajatuksia mieleeni. Lapsena katsoin ohjelmaa telkkarista ja luin kirjat. Yritän kehitellä ajatuksia, joiden avulla pääsee taas

 

VARJOISTA VALOON

 

KAIKKI VÄHÄN HYRSKYN MYRSKYN,

TEKISI MIELI OLLA HEIKUN KEIKUN,

NÄYTTÄÄ KIELTÄ, KULKEA OIKAISTEN,

SANOA UNIVERSUMILLE OIKUN EIKUN.

 

AION KURKOTTAA VARJOISTA VALOON,

JÄTTÄÄ LUULOT, PELOT ELÄMÄN PALOON.

IHASTELLA JOKAISTA LUOJAN IHMETTÄ,

PIENEN PIENTÄKIN MAAILMAAN LUOTUA.

 

AION LAULAA VAJAVAISIN KEUHKOIN,

EPÄVIREISESTI NUOTIN VIERESTÄ.

AION NAUTTIA RYTMISTÄ MUSIIKIN,

VALOSTA, VEHREYDESTÄ, AURINGOSTA.

 

AION KURKOTTAA VARJOISTA VALOON.

 

#armo #mielenrauha #reunallapelottaa #runo #toivo #varjoistavaloon

 

Kirjoituksia

Ettei jää elämättä

RUNO - Puhallan huolituuleen

RUNO - Hetken huoleton

RUNO - Läpi vaikeuksien

Kirjoitukseni Karpatiat-lehteen - Toivorikkaan ja ihan hyvän elämän jäljillä

RUNO - Matka itseensä

RUNO - Varjoa ja valoa

RUNO - Näkökulmia

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: