SYDÄNLEIKKAUKSESTA 10 VUOTTA

Muisto 10 v. takaa, Stressi, leikkausta odottaen 
Sydänkuva Microsoft 365 kuvakirjasto.
10 vuotta sitten sydämeni mitraaliläpän prolapsi- ja vuoto korjattiin avosydänleikkauksessa. Sydänsarkoidoosi, jota sairastan aiheutti sen. Muistan odottamisen, hirvittävän huonon kuntoni ja leikkauspäivästä siihen asti, kun Nukkumatti kutsui.


 Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.

Liityttehän seuraamaan!

MUISTAN - JA EN

Muistan miten tavattoman huonossa kunnossa olin kesän 2014. Pelkäsin "pumppuni" pettävän ennen kuin pääsen leikkaukseen. Olin jo pitkään suorastaan toivonut ja odottanut leikkaukseen pääsemistä, sillä en oikein enää mihinkään kyennnyt. Hassua ja erikoista oli kesäkuun alun leikkauspäätöksen jälkeen se, ettei sitä ennen ollut välikäyntiä eikä labroja. Vasta juuri ennen leikkauspäivää kävin labroissa ja esikäynnillä, jossa tapasin leikkaavan kirurgin ja fysioterapeutin.

Muistan tarkasti leikkaukseen asti, muistan tarkasti pätkiä sydänosastolta, jossa olin leikkauksesta toipumassa. Muistan miten valtavasti piti ponnistella päästäkseen osastolta autolle. Väsymys purkautui elämäni pisimpään yhtämittaiseen uneen. Muistan, miten hiljalleen vointi parantui.
10 vuotta on bioläpälle paljon. Varpaillaan ollaan näitten hyytymisasioitteni kanssa. Keuhkosyöpä ja syöpä ylipäätään lisäävät hyytymäriskiä. Ei kiva. Pitkä väli on edellisestä kardiologikäynnistäni. On hoidettu näitä ns. akuutimpia muita riesojani. Vajaan kolmen viikon päästä on sydämen osalta välikatsastus.

HÄÄ- JA TAPAAMISPÄIVÄ - ELON KOKO KIRJO


Rakkaan Ystäväni haudalla💓.
Meni pasmat ikävästi sekaisin eräästä puhelinsoitosta. Toisinaan toisten pahantahtoisuus ja suoranainen ilkeys hämmentää pientä ja isompaa kulkijaa.

Ajelimme Rakkaan Ystäväni hautapaikalle, jossa juttelimme hetken. Valtava ikävä on Ystävä Rakas. Tällä puolella on ollut välillä tavattoman raskasta. Ikävä on iso.
Ajelimme hänen aiemmalle asuinseudulleen, joka oli lähellä. Kävimme Ruukilla ja padolla. Kovin oli kuivaa eikä vettä juuri virrannut. Kävimme herkuttelemassa. Jotain pientä erilaista piti sentään hääpäivämme iloksi keksiä.

YRITÄMME ILOITA


... siitä, että mieheni, artistinimellä Hank C julkaistua ja yhteistuotoksena kyhättyä musiikkivideota sekä Hank C:n albumin kappaleita on kuunneltu. Jos tykkäsit musasta tai joistain biiseistä, olisi kiva että kuuntelisit uudelleen ja tykkäisit samalla eri musankuuntelukanavissa.
Mokoma n
ykyaika on näistä tykkäyksistä ja huomioista kiinni. Toisinaan niiden elon käänteet ovat sattumistakin kiinni. Musan osalta täytyy osua ihan onnenkantamoinen, että joku huomaisi massasta.
Hank C:n Facebook-sivulla saa käydä tykkäämässä (linkit ovat aiemmissa kirjoituksissa).

Olen tavattoman kiitollinen Reunalla pelottaa blogini yhä kasvavasta, etenkin Facebookin, seuraajamäärästä.
En ikinä, en ikimaailmassa, olisi uskonut tällaisiin määriin.
Tuhannet kiitokset kaikille kirjoitusmatkaani seuraaville.

Yritän ryhdistäytyä ja koota voimanrippeitäni alkavan syksyn tullen. Toivon, että saisin vähän valmista aikaan, jotta voisin mennä kolkuttelemaan jonkun kustantamon ovea.

Yritän ja etenkin toivon osaltani parantavani sairauksieni (mm. sydänsarkoidoosi ja keuhkosyöpä) eloonjäämisaikaa. Toivon bioläppävanhukselleni jaksamista ja sitkeyttä.

#ahdistus #armo #hankc #mielenrauha #rakkaus #reunallapelottaa #toivo #ystava


Kirjoituksia:








Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Ei kommentteja: