RUNO - KONTRASTEJA ELÄMÄN

Facebook muistutti 2 vuoden takaisesta. Siinäpä kontrasteja. Hääkuvia, onnittelukuvia- ja kortteja. Vastakohtana syöpäleikkauksen tuomaa – puhalluspullo ja hyytymisen estoon tarvitut lääkeruiskut. Hääpäivämme jälkeenhän tuli yllättäen soitto - leikkauspäivääni aikaistettiin kuukaudella. Hämmennyksen vallassa sain kuningasidean.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

PYSYVIÄ MUISTOJA, JOS LEIKKAUS

… ei menisi kuten Strömsössä. Jälkikäteen ajateltuna olin varmaan shokissa hääpäiväämme seuranneen puhelun jälkeen. Koronahäissämme oli 2 todistajaa, joista Rakas ystäväni nappaili läjän onnistuneita kuvia. Miehelläni oli viikko kesälomaa, joten toki yritimme ”nauttia” honeyweekistämme – kaikesta huolimatta. Kävin labroissa ja esikäynnillä sairaalassa. Muokkasin ja siirtelin hääpäivämme kuvia tilaukseen – tein ja tilasin albumin ja kiitoskortteja. Taka-ajatuksena oli se, että miehelleni ja läheisilleni jäisi pysyviä muistoja, jos leikkaus ei menisikään - niinku Strömsössä. Leikkausta kun oli pidetty melkoisena riskinä minulle.
Toisaalta sain ison TOIVON virtapiikin pelkästä ajatuksesta, että kotiin päästyäni voisin katsella kuvia puhelimen lisäksi teetettyinä ja albumista.

Kaikki tuntui hyvin, hyvin absurdilta. Ja tuntuu yhä.


KONTRASTEJA ELÄMÄN

 

AVIOITUMINEN, HÄÄPÄIVÄ.

KEUHKOSYÖPÄ, LEIKKAUSPÄIVÄ.

AVIOROUVA, TUPAKOIMATON.

KONTRASTEJA ELÄMÄN.

 

AHDISTAVAA, MUSTANPUHUVAA,

MIELTÄ MYLLERTÄVÄÄ, SEKAMELSKAA.

KÄYNTEJÄ, RISKEJÄ, POHDINTAA,

PELONSEKAISIA MIETTEITÄ.

 

KAUNISTA, IKIMUISTOISTA,

HERKISTÄVÄN KOSKETTAVAA.

VIHKIMISEN KAUNEUS,

YHTEINEN SYDÄNLUPAUS.

KONTRASTEJA ELÄMÄN.


#keuhkosyopa #rakkaus #reunallapelottaa #runo #syopa #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Liikaa kasattu

RUNO - Jos tietäisi 

RUNO - Jos voisin

RUNO - Ahdistuksen alla

Sietää, sietää

VIERASKYNÄ - Puolison mietteitä

RUNO - Rakkaalle

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: