RUNO - SUODATTIMENA

Kuva Rauman Aarnkarin alueelta

Mieheni tutkimusjakso jatkuu vielä ensi viikolla, mutta viikonlopuksi mennään kotiin. On kivaa vaihtelua päästä valmiiseen aamiaispöytään, mutta eihän se oleilu samanlaista ole kuin kotona. Kotiin mennessä omia labroja otattamaan ja ruokakaupan kautta kotosalle. Kävin eilen poikani lisäksi tapaamassa sairaalassa tylsistyvää kohtalotoveriani. Hänellä onneksi myös kotimatka häämöttää. Jäin miettimään hotellitylsistymisen keskellä suodattimena olemista.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

MIKSI MYÖTÄELÄÄ JA AUTTAA?

Hiljainen seesteisyys kutsuu avautumaan, vaikkei tapahtunutta tai olevaa aina voi sanoilla muuttaa eikä poistaa. Ristin käteni, jotta paha olo pisara kerrallaan vähenisi edes jonkun elämän painolastista. Toisilla oma elämä on niin aikataulutettua, ettei enää jaksa eikä halua ajatella muuta kuin omia ja läheistensä asioita. Toiset kykenevät sulkemaan helpommin toisten vaikeudet ajatuksistaan.

ITSELLENI ON MERKITYKSELLISTÄ AUTTAA MUITA

No, olen sellainen, joka ei kykene siirtämään muille tapahtuvaa sivuun. On moitittukin. Sanottu ettei minun tarvitse kaikkien murheita harteillani kantaa. Tiedän. Jokaisen tulee hoitaa aina ensin oma elämänsä ja sitten läheistensä. Jos aikaa ja voimia riittää, on muiden auttamisen vuoro.
Ajattelen omaa tukihenkilöyttäni ja tämän blogin kirjoittamista omana sarkanani yhteiseksi hyväksi. En koe tätä työksi, mutta omalla tavallaan ajattelen sen olevan tärkeää. Joskus muutamilla riveillä tai sanoilla voi hitusen helpottaa toisen oloa. Se on palkitsevaa. On hyvä olla suodattimena, tuntea olevansa edes vähän hyödyllinen.

 

SUODATTIMENA

 

ARVAAMATONTA, YLLÄTTÄVÄÄ,

VATVOMISTA, EPÄVARMUUTTA.

 

SÄRÖ ELÄMÄN SATTUU YLLÄTTÄEN,

KARKEAN KOVETTUNEESEEN SIELUUN.

 

PAINUU VIILTO, LOHKEAA SURU,

KIPU KROPPAAN, MURHE SYVEMPÄÄN.

 

PIENEN PIENILLÄ HUOMIOILLA,

EPÄVARMUUDEN VÄHENTÄMISELLÄ.

 

HITAASTI, HILJAA SUODATTAMALLA

PIENEN PIENTÄ VARMUUTTA,

SIITÄ, ETTÄ ELÄMÄ LOPULTA KANTAA.

 

#arvaamaton #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo #vertaistuki

 

Kirjoituksia:

Rakas Ystävä - Reunalla saa pelottaa

Rakas Ystävä 2 - Painajaisista kohti haaveita 

RUNO - Jos voisin

Myötätunto

RUNO - Ahdistuksen alla

RUNO - Toivon valintoja

RUNO - Tulevaisuuden uskoa

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.   

Ei kommentteja: