HANK C – PUOLISONI COUNTRYMUSIIKIN JULKAISU

Hank C
Sinnikkyyden tuloksena mieheni itse tekemät 10 countryhenkistä kappaletta julkaistiin suoratoistopalveluissa. Biiseihin on vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä. Niihin on puristettu loraus kaiken kestävää rakkautta.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

LÄPI VAIKEUKSIEN

Biisien teolla, soittamisella ja hiomisella on helpotettu kipujamme ja tuntojamme. Mieheni on kirjoittanut, säveltänyt ja sanoittanut kappaleensa. Kitaransoiton mieheni aloitti 15-vuotiaana. Biisien tekemisen noin 20-vuotiaana. Nuorena hän oli bändikuviosisa ja eli muutaman vuoden trionsa keikkailulla. Elämä muuttui, perustyö kutsui ja universumi heitti kapuloita rattaisiin. Ajelehtimista, perusduunia ja monenlaisia elämänvaiheita. Voisi kai sanoa – ystävänään kitara. Biisien teko ja soittaminenkin jäi välillä vuosiksi. Fyysinen työ ja hankaluudet veivät välillä häneltä voiman ja uskon kaikkeen elämän hyvään. Kun oli oikein paha olla, jopa rakas henkireikä musiikin tekeminen ja soittaminen jäivät. 

MITÄ RAKASTAA, SITÄ PITÄISI TEHDÄ

Tavatessamme, elämämme mullistui nopeasti täydellisesti. Mieheni on joutunut kokemaan sen vaikean roolin, mitä on rakastaa vaikeasti sairasta. Olen blogikirjoituksissa kursailematta kuvannut elämääni. Olen kertonut kevyellä kädellä hankaluuksista, joita elämä on viime vuosina osin kiihtyvällä tahdilla elämäämme suoltanut. On ollut aikoja, jolloin olisi ollut helpointa heittää läppärini kierrätykseen ja lopettaa blogin kirjoittaminen. Sillä kyllä, ajatukseni ovat välillä tuntuneet – no, mitä välii.

Miehelleni on välillä iskenyt tappiomieliala soittamisen ja musiikkinsa suhteen, etenkin kun hänen jaksamisensa on ollut työn ja minun vuokseni kortilla. Ajoittain on tullut fiilis - mitä välii.

Luovuttamisen hetkillä olemme valaneet toisiimme uskoa. Olemme löytäneet tekemiseemme yhä uudelleen intohimon liekin. Sen mitä tarvitaan, kun jotain tekee sydämestään. Siksi, koska rakastaa sitä tekemistä. 

Olen toiminut mieheni musan arvostelijana, heitellyt ideoita, antanut arvioni eri vaihtoehdoille. Joskus on pyöritelty yhdessä riimejä. Olen kirjannut sanoituksia ylös. Olen toiminut sihteerinä ja hoitanut taloutemme ja musisoinnin vaatimia kirjallisia asioita. 

Mieheni käy fyysisessä työssään ja hoitaa taloutemme fyysiset hommat. Hän palvelee ja palvoo minua välillä kuin kuningatarta. Hän kannustaa ja muistuttaa siitä, että on tärkeää vaikka 1 tai kaksi epätoivoista saisi sanoistani lohdun. Ja, että on tärkeää, että olen tukihenkilönä ja kirjoitan. Oma sairasvuosieni kirja on yhä kesken. Mieheni musalanseerauksen ja syöpäni etenemisen lisäksi pyrin keskittymään taas pikku hiljaa kirjaprojektiini.

Toivon, että omia elinpäiviä riittäisi. Toivon, että ehdin nähdä omat unelmani kirjojen muodossa. Mieheni albumin nimikkobiisi on Till the End. Laulu kertoo minusta.

ÄÄNITYSPROSESSI

Sattumien ja fanittamisen myötä mieheni tutustui lempibändi Trickbagin kitaristi Tomi Leinoon. Hän osoittautui analogisen Suprovox levytysstudion omistajaksi. Mieheni kävi soittamassa ja laulamassa biisinsä koemielessä. Leino kannusti ja päätimme uskaltaa ponnistella ammattilaisten kanssa nuo 10 biisiä valmiiksi asti, kerranhan täällä vaan eletään. Täysipäiväisen fyysisen työn ja työmatkojen, kotihommiemme, kauppareissujen ja välillä ihan minun hoitoni jälkeen mieheni jaksaminen on ollut kortilla. Monta asiaa olisi voinut levyllä tehdä paremmin, mutta kuten elämässä – myös studiossa aika on kallista ja rajallista. On pakko tehdä kompromissejä.

Leino sai houkuteltua bassoa soittamaan Jaska Prepulan, rumpuihin Sami Laakson ja Jarmo Hynninen soitti sähkökitaraa. Mieheni soittaa albumilla akustista kitaraa ja laulaa. Mieheni pyynnöstä epävireisen hennolla äänelläni lauloin 8:n biisin kertosäkeissä mieheni kanssa. Mieheni halusi, että minusta jäisi myös äänimuisto.

Toivomme  mieheni musiikin löytävän kuulijansa. Hank C Facebook-sivulta löytyy kunkin biisin linkki. Biisit löytyvät YouTubesta ja monesta muusta suoratoistopalveluista. 

Jotta elämä ei olisi liian iisiä niin mieheni sairastui kolmannen kerran koronaan. Arvaattehan, olen saanut 7 koronarokotusta ja nyt korona iski minuunkin. Ehdin aloittaa viime keskiviikkona keuhkosyöpäni täsmälääkkeen. Viime ke iltalääkkeen otettuani testi näytti positiivista pienen kuumeen kera. On vaikea tietää, mikä johtuu mistäkin – mikä on täsmälääkkeen ja mikä koronan vaikutuksia. Nivelsärkyjä, väsymystä ja hankalaa voimattomuutta on reilusti. Hiljaa hyvä tullee.

Mihin sitä ei rakkauden vuoksi suostuisi 😉. Elämäni cv:ssä lukee muun ohella nyt levylaulaja. Fyysisen levyn työstö on vasta ToDo-listalla. Olen ylpeä mieheni tuotoksista.

JOS HANK C:n countrypainotteinen musa kolahti, kuunnelkaa kappaleita eri suoratoistoista yhä uudelleen ja uudelleen. 

Saa tykätä ja antaa palautetta, kiitos!


#armo #countrymusic #hankc #ilo #kiitollisuus #rakkaus #reunallapelottaa #tilltheend #toivo


Linkkejä:

Hank C Spotify-sivu

Hank C - YouTuben soittolistaan linkki


HANK C Facebook-sivu

EDIT - Lisäys 15.8.2024 - Video - mieheni rakkauslaulu minusta Till The End


HANK C:n biisit YouTubessa:

Hank C - Till The End

Hank C - Southern Belle

Hank C - Cowboys Life

Hank C - Land Of Two Angels

Hank C - Don´t Get High Above Your Rising

Hank C - Sideways

Hank C - Dress In Black

Hank C - Round and Round

Hank C - Highway 61

Hank C - Wind of Mexico


Kirjoituksiani:

Vieraskynä - Puolison mietteitä

Kirjoitus ja Runo - Kontrasteja elämän

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: