RUNO - ELÄMISEN ARVOISTA ELÄMÄÄ

Maalaus Susanna Huovinen
Olimme jo tottuneet aina paranevaan elintasoon. Monella talous alkaa sakkaamaan ja materialististen haaveiden mittakaava pienenee. Kenelle mikäkin on elämisen arvoista elämää? Mitä arvostetaan, jotta elämä tuntuisi elämisen arvoiselta?

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

PALATAAN ARVOSTAMAAN PELKISTETYMPÄÄ

Perustarpeiden tyydyttämiseen on eväitä, vaikka vyötä kiristellään. Unelmapilviin tullee rosoja tai niiden aikajanaa voi joutua siirtämään. Moni on elänyt pitkään yltäkylläisyydessä. Ehkä talouden takapakki johdattaa meidät taas perusasioiden äärelle. Ehkä se auttaa huomamaan oikeasti tärkeän. Sen, että koti kelpaa ilman jatkuvaa päivittämistä. Autokin saa vanhentua, tavaraakaan ei tarvita lisää. Kenties taantuma opettaa muistamaan tärkeimmät - rakkaamme ja ystävämme.
Onko jatkuva elämysten, matkojen ja materian hankkiminen tehnyt onnellisemmaksi? Mammonanko muistamme elämän kalkkiviivoilla? Olisiko yhdessä koetut hetket ne, joiden takia rinnassamme läikähtää kiitollisuus, rakkaus, ilo ja onni ? Ehkä opimme taas arvostamaan oikeasti tärkeitä asioita.

OPPISIMMEKO HUOMAAMAAN TOISEMME PAREMMIN? 

Toivon, että oppisimme olemaan ihmisenä ihmiselle. Syrjäytymiseen pitäisi kiinnittää huomiota. Jokainen voi aloittaa lähipiiristään ja käytöksestään. Huomioimalla jokaisen, jonka kanssa on tekemisissä. Pienet asiat ovat suuria ja jokainen toivoo olevansa tärkeä. Pienien valonpisaroiden avulla saa voimaa elää. Voimme elää pelkistetymmin, yksinkertaisemmin, mutta rikasta elämää. Sellaista, joka aidommin tuntuisi olevan …


ELÄMISEN ARVOISTA ELÄMÄÄ

 

MIKSI TALLUSTETAAN,

ETEENPÄIN JAKSETAAN?

KEITÄ, MITÄ VARTEN?

PERÄSSÄKÖ ENEMMÄN?

 

ELÄMÄN REPPURETKELLÄ,

LÄMMINTÄ AJATUSTA SIELUUN.

PAREMMIN, PYSÄHTYMÄLLÄ,

SUUNTA ARVOIHIN AIDOMPIIN.


AIKAAMME ANTAEN,

HETKEEN ANTAUTUEN.

SYVEMMIN KOHDATEN,

PERIMMÄISTÄ ETSIEN.

 

HUOMATEN,

ARVOKAS, MERKITYKSELLINEN,

ELOMME AINUTKERTAINEN.

#armo #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

Merkitystä etsimässä

RUNO - Hauras elämä 

Hetkessä elämisestä

Onnen olemuksesta

RUNO - Tyhjyyttä

RUNO - Kun ei riitä itselleen

RUNO - Sivuun siirretyt taakat

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: