RUNO - TÄHÄNKIN VIIKKOON SAIN HERÄTÄ

Heräsin ennen kellonsoittoa. Mieleen tuli menneiden muisteloita. Jotenkin maanantait ovat iskostuneet viikon tympeimmiksi päiviksi. Pieni kauppakierros ja tapaan nuoret aikuiseni. Miten ihana viikon aloitus! Aina viikot jotenkin käyntiin lähtevät. Häntä pystyyn, vaikka hakaneulalla!

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ALKUUN PÄÄSTYÄ TULEE RULLAUSVAIHE

Samaan kaavan turtuu, tylsistyy. Usein opinnoissa, työssä ja kotipäivissä on vähän jotain erilaista. Pieniä oivalluksia ja kivaakin. Usein liitän maanantain fiiliksiin tietyn päättämättömyyden ja saamattomuuden. Viikonvaihteen vapaan jälkeen on pientä hakemista. Jotenkin itseään soimaa tai vähättelee, että ketuiksi menee tai on luvassa tylsää ja hankalaa. Sitten on vaan patistettava itseään kuvaannollisesti henkseleistä paukuttelemalla, persuksille virtuaalipotkulla ja pistettävä jalkaa toisen eteen. Miten tyhjältä tuntui eläköityä 46-vuotiaana ... Olen toki tosi kiitollinen, että kaikkia ennusteita ja todennäköisyyksiä uhmaten saan sinnitellä hämäläisen hitaalla hiipumisella. Yhä tässä.

TALVEN TULO ON KOSKETELTAVISSA

Aamu valkeni kovin talvisen oloisena. Maa oli kuurassa ja lämpötila nollan alapuolella. Auringonkajo valaisee ja kellojen siirtelyn ansiosta aamukahdeksalta on valoisaa. Haikeaksi vetää, sillä pakkasilla hengittämiseni ja oloni alkavat käydä tukalaksi. Aurinkoisilla ajatuksilla silti – minirunolla, sarjakuvalla ja linkkiluettelon KEVENNYKSILLÄ voimia viikkoonne. Aina on jotain, josta voi haaveilla.

Kuvat Teemu Heikkilä - Heikkiläphotography

TÄHÄNKIN VIIKKOON SAIN HERÄTÄ

 

AURINGONPAISTEESEEN,

LÄMPIMÄÄN PIRTTIIN.

PUUROLAUTASEN ÄÄREEN.

KODIN LÄMPÖÖN HERÄILEMÄÄN,

AJATUKSIA KERÄILEMÄÄN.


TÄHÄNKIN VIIKKOON SAIN HERÄTÄ.

PIENENPIENEEN ELÄMÄÄNSÄ.


NÄIN ON HYVÄ. NÄIN ON RIITTÄVÄ.

Sarkasmilla Kamala luonto 16-1729

 Linkkiluettelo:

Klippi Facebook Watchissa - Puoli Seitsemän ohjelmasta: Pilapuheluiden synkkä historia

Klippi Puoli Seitsemän ohjelmasta: Säästövinkki saunailtaan!


#armo #kiitollisuus# mielenrauha  #onni #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Peruspäivä 

Arkeesi mietteitä

RUNO - Hiljaisuus


Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: