RUNO - IHAN KIVA

Kuvan lähdettä en tiedä, ilmiantakaa

Joskus on etsimällä etsittävä syy elää, nousta sängystä, taapertaa turhauttaviin hommiin, puuhastella ikuisia arkisia yhä uudelleen. Iloitaan elämästä ja otetaan kiitollisuus kainaloon. Keskitetään katse hyvään ja jätetään hetkeksi miettimättä, mikä on vähän vinksallaan. Iloa voi kaivaa, vaikka musiikista, tanssahdella ja vatkailla vaikka kokkaillessa. Nupit kaakkoon ja rappaukset tippumaan seiniltä. Kuvitellaan ja haaveillaan, isosti!

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

POSITIIVISUUTTA

... voi yrittää kaivaa, kun huomaa mietteidensä muuttuvan mustemmiksi ja välinpitämättömyys ympäröivään maailmaan kasvavan. Asioita ei tarvitse väkisin kääntää mustasta valkoiseksi, vaan hiljaa hengitellen hyväksyä, että Nyt on näin. Mutta, jos hoksaisi jotain kivaa! 


IHAN KIVA

 

KYLLÄ ME PÄRJÄTÄÄN,

”HÄNTÄ” PYSTYYN VAAN,

RINTA ROTTINGILLE,

TARMOA, ILOA EVÄÄKSI.

 

TANSSIMUUVEJA,

VIRTAA MUSIIKILLA.

LIIKETTÄ, HIKEÄ,

HAPPEA, ULKOILULLA.

 

KATTO PÄÄN PÄÄLLÄ,

RUOKAA KAAPISSA.

LÄMMINTÄ, HYVÄÄ.

 

HOIDA ENSIN ITSESI,

MUISTA OMA PARHAASI.

AUTA, KANNUSTA MUITA,

HUOMAA, ON ELO KIVAA.



#ilo #kiitollisuus #mielenrauha #onni #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Uskalletaan

Vähän sinnepäin 

Huumori

RUNO - Kestä vielä

RUNO - Lempeydellä

Hetkessä elämisestä

RUNO - Mielenrauhaa 

RUNO - Mielihyvää

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kiitos, Kirsi taas kerran! Niin osuvasti kirjoitit munkin tuntemuksistani juuri nyt. Melko vilkkaan ja sosiaalisen viime viikon jälkeen nautin juuri paljon tästä ma-kotiarjesta. Pyykkiä, omenia, kukkien jakamista uusiin purkkeihin, muikut uunissa -kokeilu, ruispuolukkavispipuuroa. Arki on superia!

Reunalla pelottaa kirjoitti...

Näin on. Arki on turvallisen toistuvaa ja antaa raamit elämälle. Ja kun oikein katsoo, niin moni asia on vallan kivasti. Kun arki on arkea, niin juhlat ja pienikin kiva lisä tuntuu vielä ihanemmalta.