RUNO - AITOON KANSSAKÄYMISEEN

Silmiini osui Facebookin uutisvirrassa mustavalkoinen kuva ja kirjoitus, joka pysäytti. Etenkin kuvan sanoma, joka kuului näin: ”Joudumme usein kokemaan, että omat perustuksemme ja tukirakennelmamme sortuvat. Kiitämme sinua siitä, että armosi on luja kuin kallio ja me saamme levätä siinä turvallisesti. Vapauta meidät ponnistelusta ja teennäisyydestä ja johdata siihen lepoon, jonka vain sinä voit lahjoittaa. Kasvata meitä aitoon ihmisyyteen ja tee meistä rakastavia lähimmäisiä.”. Teksti oli Tampereen seurakuntien.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

VAPAUDU PONNISTELUSTA JA TEESKENTELYSTÄ

HUH, niinpä. Elämä on sivuuttamisia ja kohtaamisia, jotka tulevat eri tavoin ”pakollisina” tai sattuman tuomana. Toisissa on valmiita jännitteitä ja oletuksia, kenties aiemmasta tai toisilta kuullun perusteella tehtyjä. Kuvitellemme, uskomme ja luulemme. Luokittelemme toisiamme lyhyiden kohtaamisten ja usein vähäisen tiedon perusteella. Usein sorrumme yleistämään tai olettamaan emmekä osaa lähteä tapaamiseen tyhjältä pöydältä ilman ennakkoluuloja.

Meidän oletetaan käyttäytyvän tietyllä tapaa tietyissä tilanteissa. itse olen vain kalpea varjo isoissa ja teennäisissä kohtaamisissa. Tutustumisen ja ”small talkin” koen hyvin rasittavana.

AITOA IHMISYYTTÄ- TEE MEISTÄ RAKASTAVIA LÄHIMMÄISIÄ

Kuuntelun lisäksi tarvitaan tunneälyä. Sitä, että osaa soveltaa ja reagoida ymmärtävästi toisen sanomaan. Tehden vaikka tarkentavia kysymyksiä. Yrittäen katsoa asiaa toisen kannalta, armollisesti. Niin kuin toivoisi toisen omaankin kertomaan suhtautuvan.

Siinäpä loppuiäksi ja opettelemista ja muistamista.

 

AITOON KANSSAKÄYMISEEN

 

TARPEETTOMAT PONNISTELUT,

TÄRKEILYT, NÄYTÖKSET, SANAILUT.

TEENNÄISET KOHTAAMISET,

OHITTAMISET, TURHUUDET.

 

UNOHDETAAN VALLIHAUDAT,

OLETUKSET, TURHAT LUULOT.

 

OPETELLAAN

KUUNTELEVAA, HUOMIOIVAA,

YMMÄRTÄVÄÄ, ARMOLLISTA,

KANSSAKÄYMISTÄ.

 

#armo #kiitollisuus #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo

 

Kirjoituksia:

Oletukset

RUNO - Sanoittamisen vaikeus 

RUNO - Seesteisyys

Anna anteeksi

RUNO - Jos voisin

Myötätunto

RUNO - Itsetutkiskelua

RUNO - Toivon valintoja

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: