RUNO - KAUNISTA JA HYVÄÄ

... laulaa Marko Maunukselakin kauniissa kappaleessakin. Blogi on kieppunut puolisentoista kuukautta Blogit.fi:n Kaikki suomen blogit-listalla 37–40 sijoilla. Tänään 36.s. SUURKIITOS lukijat!!

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

USKALIKOT

… voivat liittyä kuvalla tai ilman blogin pääsivulle klikkaamalla kohtaan SEURAAJAT, jossa näkyy minikuvia ja hahmoja.

TUUMAILUJA

Olen tehnyt mietintätyötä itseni kanssa. Kolmisen kuukautta on ollut jatkuvaa tutkimusrumbaa ja voinnin alakuloa. Aktiivia tulehdusta ei sydämessä ollut eikä syöpäläinenkään ole nostanut päätään (molempiin perään iso KOP, KOP). Päätin siirtää tuonnemmas pari tutkimusta ja jään kuulostelemaan toki oireilua. Verisuonieni säästämiseksi yritetään pidentää hyytymisarvon mittausvälejä, muutahan ei oikein voi. Toivon siis, että labrakäyntejä olisi harvemmin. Pysyviä kanyylejä – keskuslaskimokatetreja tms. en haluaisi. Niissä on huoltamista ja tulehdusriskinsä. Yritän elää yhä tyytyväisemmin ja tyyneydellä. Josko suonetkin ja koko mimmi rauhoittuisi. Onko tämä sitten itsensä rakastamisen opettelua, luulen. Kokeilkaa tekin!

Yritetään keskittää ajatuksemme kaikkeen, mikä on kuitenkin vielä ihan hyvin. Katsotaan tarkemmin, kuunnellaan toisiamme enemmän ja yritetään oppia arvostamaan asioita, jotka eivät ole niin itsestään selviä kuin äkkiseltään tuumaisi.


KAUNISTA JA HYVÄÄ

 

PERUSELON RULLATESSA,

HUOMIOI ELÄMÄN HYVÄ,

LUONNON KAUNEUS,

ELÄMÄN JATKUVUUS.

 

ARJEN HUOLIEN PAINAESSA,

KAIVETAAN EVÄÄKSI EMPATIAA,

TARJOTAAN VÄHÄN SYMPATIAA.

 

PIENET HETKISET,

MUISTOJEN KETJUUN,

KAUNIIT SANAT,

ELÄMÄN REPPUUN.

 

KIITOS, PYSYTÄÄN YHDESSÄ PINNALLA!!


Linkkiluettelo:

YouTube - Marko Maunuksela - Kaunista ja hyvää

Spotify - Marko Maunuksela - Kaunista ja hyvää 

#ilo #kiitollisuus #mielenrauha #onni #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Sanoittamisen vaikeus

RUNO - Mielihyvää

RUNO - Musiikin avulla

Sietää, sietää

Myötätunto

RUNO - Epätäydellisyys

RUNO - Sairaan eloa

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: