RUNO - SAIRAAN ELOA

Tälle päivälle oli "treffit" Hus Meilahdessa. Kardiologini on harvinaissairauteni sydänsarkoidoosin Suomen Guru. Onneni on, että olen päässyt 98 %:sti hänen vastaanotoilleen. Näinä päivinä ensi tapaamisestamme on 12 vuotta. Still Alive, ennusteita parantamassa. Huippukardiologi on Jukka Lehtonen. Hän on myös harvinaissairautemme tutkija. Täällä on supertyytyväinen potilas. Päivä alkoi aamupäivän labrakäynnillä ja klo 17 olin kotona. Onneksi mitään uutta pahaa sydänlabrojen ja sydänultran osalta ei löytynyt.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KIVUT JA LIIKKUMINEN

Liikkumiseni on hankalaa ja vähäistä rintakipuisena, etenkin helteellä ja pakkasella. Tai/ja liikkuessa tai seistessä ja ihan muuten vaan. Nitrokortti on kokeiltu, ei ollut mun juttu. Eukko kuvannetaan PET- ja SPET-menetelmin. Tarkistetaan, ettei ole tulehdusta tai muuta ylläriä. Nimim. viimeksi löytyi keuhkosyöpäni.
Ensimmäinen tutkimus on jo ylihuomiselle. Huomenna sitten dieetti ihanalla ruokavaliolla, YÖK, ja sitten paastoilua. Minua on kuvannettu NIIN PALJON, ettei mitään yllättävää voine löytyä. Siitä lähdetään. Toinen kuvaus on ensi maanantaille. Jatko-ajatus on olemassa kokeiltavaksi - jota jo itsekin epätoivoissani toivon. Mutta askel kerrallaan.

SAIRAAN ELOA

 

VOINNIN MUKAAN EDETÄÄN,

TUTKIMUKSIIN PÄÄSTÄÄN.

AIKAA KULUU, KELLO KÄY,

LEHMÄNHERMOJA EI NÄY.

 

HUPIRANNEKE LAITTEISIIN,

ERIKOISIIN TUTKIMUKSIIN.

ONNI PITKÄ HOITOSUHDE,

SIINÄPÄ OLLUT AIKA PUHDE.

 

POTILAALLA VÄSYMYS,

TYYTYVÄINEN LUOTTAMUS.

YHÄ ELÄN, PORSKUTAN,

JUTTUJANI RAAPUSTAN.


Kamala Luonto sarjis 21-3191 - Rankalla sarkasmilla.....

PS. Jos lukijoiden joukossa on Roope Ankkoja tai Kroisos Pennasia, etteä keksi mihin hyvään rahaa laittaisitte. Vinkkinä - minä ja harvinaiset kohtalotoverini emme panisi pahaksi, jos tukisit Jukka Lehtosen tutkimushankkeita.

#karpatiat #reunallapelottaa #runo #sairas #sydan #sydansarkoidoosi #toivo

Kirjoituksia:

Kokemukseni - Sydänsarkoidoosi

Sydänsairaudestani Rosie.fi:ssä

Kokemukseni - Keuhkosarkoidoosi 

Kokemukseni - Tupakoimattoman keuhkosyöpä

Kirjoittajan sairauksista

Sydänsairaudestani Rosie.fi:ssä

Kun sairastuu vakavasti

Vakavasti sairaan läheisille

Kokemukseni - Syöpä vs. harvinaissairaus

Kokemukseni - Töissä sairaana

Kokemukseni - Sydäntutkimuksessa - Mikrovaskulaarivaurio

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: