ITSESÄÄLISTÄ KIITOLLISUUTEEN

Itsesääli on kateuden pikkuveli. Huomaan orastavan itsesäälin. Kateutta, joka vähän lamauttaa. Tiedän kyllä, että ongelmia ja tilanteita pitää katsoa suoraan silmiin. Eppujen Urheiluhullu-biisi antaa hyvän neuvon: ”Silloin minäkin päätin pakaroistani näistä tehdä niin isot, että silmät putoilevat naisten päistä!”. Jos ratkaisu on olemassa, ei muuta kuin Härkää sarvista! Muutoin pitää sukeltaa pintaa syvemmälle ja kaivaa itse tie märehdinnästä kohti kiitollisuutta.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

YLÖS - ULOS

Pieni neuvo terveille ja liikkumaan kykeneville: Nauttikaa liikkumisesta, sillä se tekee hyvää ja kohottaa mielialaa. Aivotkin toimivat paremmin, kun happi kulkee. Paremmalla kunnolla jaksaa enemmän. Pienissä krempoissa voi vaihtaa hetkeksi liikkumisen muotoa. Valita hitaampia ja vähemmän niveliä rasittavia lajeja. Jos pystyt, PERSUS YLÖS PENKISTÄ ja NAUTI!

ARVOMAAILMA - EMPATIA

Arvomaailmassani ihmisen toista huomioiva käytös, myötätunto ja hyvät teot ovat arvoasteikollani vuoren verran korkeammalla kuin materia. Jos ihminen ei itse kykene jotain itse tekemään, on ok, että hän saa apua. Toivomme kanssaihmisiltä empatiaa ja kannustusta, tuskamme huomaamista ja paijaamista.

KIITOLLISUUS KAIKESTA HYVÄSTÄ

Joskus pitää vähän märistä ja rypeä Nyyhkis-oloissa. Sitten pitää ottaa sisäinen Justiinansa ja komentaa se mielikuva-kaulimen kera ylös ja ulos valoon. Miettiä ja kaivaa kauniita, hyviä asioita elämässään. Niitä, joiden olemassaolo on oman arvomaailman mukainen, itselle siunaus ja voimaa antava. Kun oikein kaivelee – ihan jokaisen elämässä on jotain hyvää. Niihin kultahippusiin kannattaa tarrautua.

Olen kiitollinen monista, monista asioista, etenkin ihmisistä ja ihmissuhteista. 

Kiitos, kun olette!

Kamala luonto 19 - 2468 - sarkasmilla  - tuntojani...

#armo #ilo #kiitollisuus #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Tulevaisuudenuskoa

RUNO - Toivon valintoja

RUNO - Heikkous

RUNO - Itsetutkiskelua

RUNO - Aurinko hellii jo

RUNO - Olen tässä

RUNO - Nyt on näin

Onnen olemus

Sydänsairaudestani Rosie.fi:ssä

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: