RUNO - YKSI VÄÄRÄ VALINTA

Maalaus Susanna Huovinen
Yksi hyväksi luultu, kauniiksi ajateltu asia voi muuttaa elämän peruuttamattomasti. Etenkin, jos se osoittautuu naamioituneeksi pahuudeksi. Toisinaan pahan kierre voi tuntua loputtomalta. toisille osuva epäonni ja paha, täysin kohtuuttomalta. Toisen ulkokuoresta ja käytöksestä huolimatta – moni voi olla hyvin rikkinäinen. Vaikean käytöksen alla voi olla suunnaton tuska, valtamerellinen itkemättömiä kyyneleitä ja käsittelemättömien tunteiden pato. Toivon kaikkiin kohtaamisiin tunneälyä, jotta jokainen saisi pisara kerrallaan valonpilkahduksia ja ymmärryksenhippusia elämäänsä.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KÄRSIMYS EI JALOSTA,

… eikä elämässä jaeta samalla kauhalla kaikille. Jokainen tekee virheitä – tai sen yhden, kohtalokkaan. Virheitään pitäisi oppia katsomaan yhtä armollisin silmin, kuin itse katsoo muita virheineen. On helppo sivuuttaa muiden toilailuita, virheitä ja katsoa isompiakin huonoja tekoja armolla. Oppisimmepa armahtamaan itseämmekin. Valintoja voi katua, löytää armon ja toivonsiemeniä. Jaellaan niitä joskus itsellemmekin.

Usein painamme huonot tapahtumat villaisella, jotta ne eivät pääsisi kummittelemaan. Siellä ne luuraavat ilkkumassa. Ponnahtelevat pintaan romahduttaen yhä uudelleen. Ollaan pitkällä toipumisessa, jos huomaa tapahtuneiden menneen. Olevan mennyttä, joka ei määritä tulevaa. Asioita, joiden läpi on mennyt. 


Toivon kaikille heikoille ja haavoitetuille voimia hakea ja tukeutua tarvittaessa läheisiin ja ammattiapuun.


#ahdistus #alakulo #armo #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo

 

Kirjoituksia:

RUNO - Kestä vielä

RUNO - Auta ja pyydä apua

RUNO - Kärsimys

RUNO - Lempeydellä

RUNO - Heikkous 

RUNO - Käperryn pieneksi

RUNO - Muistot haalenneet

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: