RUNO – KOSKETUS OLKAPÄÄLLE

Kuva Microsoft 365 kuvapankista
Pienikin myötätunnon hippunen silloin, kun elämä on kolhinut – voi tehdä ihmeitä. Aina ei tarvita sanoja. Välittämisen näyttämiseen tarvitaan pysähtymistä. Joskus riittää lempeä kosketus ja katse. Halaaminen hoitaa. Myötätunto voi näkyä pieninä ihmeinä.

Innoitus kirjoitukseen tuli Kirkko ja kaupungin kirjoituksesta: Hyvää pyhää: Pelkkä kosketus olkapäälle voi antaa voimia. Myötätunto näkyy pieninä ihmeinä.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

LAINAUS TEKSTISTÄ LYHENNELLEN

” Aina on tilaa ihmeille. Mikään ­elämässä ei ole niin kiveen hakattua, ettei siinä vielä voisi jokin liikahtaa. Minkään ei tarvitse olla niin lukossa, ettei jokin vielä voisi sitä avata – kuin ihmeen voimasta., mistä tulee tai mitä etsii.

Kaipaamme elämäämme ja oloamme parantavaa ihmettä. 

Sitä, että joku näkee meidät, kuuntelee eikä vain kohauta olkapäitään. Silloin pelkkä kosketus olkapäälle tai yksi ­hyvä ­sana voi joskus parantaa, avata sisäisen lukon, ­tuoda pimeään valon ja antaa voimia jatkaa matkaa. ­Jokin sellainen pieni ihme voi tuoda elämään uskoa ja ­toivoa.” 


KOSKETUS OLKAPÄÄLLE


TUNNISTATKO TOISEN ALAVIREISEN OLON,

HUOMAATKO EPÄTOIVON, MURHEEN ALHON.

 

PYSY ARVIOIMATTA VIERESSÄ YMMÄRTÄMÄSSÄ.

TOIMI MYÖTÄTUNNON TUULAHDUKSENA,

HYVÄKSYNTÄNÄ LEMPEÄSSÄ KATSEESSA,

 

AVAILLAAN YHDESSÄ LUOTTAMUKSELLA

ARKISEN ELÄMÄN HUOLIEN VYYHTIÄ.

 

HENTOINEN KOSKETUS OLKAPÄÄLLE,

VOI OLLA HERKKÄÄ, IHMEITÄ TEKEVÄÄ.

VOI TUNTEA HUOJENTUNEEN HUOKAUKSEN.


LÄHETETÄÄAN YLÖS RUKOUS,

TOIVON LUPAUS.


Linkkiluettelo:

Kirkko ja kaupunki – teksti Lauri Maarala- Hyvää pyhää: Pelkkä kosketus olkapäälle voi antaa voimia. Myötätunto näkyy pieninä ihmeinä.


#armo #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Sanaton

RUNO - Seesteisyys 

RUNO - Kestä vielä

RUNO - Jos voisin

RUNO - Itke vaan

RUNO - Lempeydellä

RUNO - Henkäys kerrallaan

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: