RUNO - LEPO ENNEN LAISKOTTELUA

Kuva Asko Kuittinen
Vuosi vaihtui, raketit räiskyivät. Katsoimme nuorten leijonien MM-matsia. Oltiin vastuuttomia - laitettiin yläkertaan lisälämpöä ja saunakin lämmitettiin. Räystäät tippuvat painavasta lumesta, tiet ovat peilijäätä. Kunpa askelten alla olisi pehmeä vehreä polku. Jokainen askel, hidaskin on eteenpäin. Pehmeitä elämänpolkuja uudelle vuodellenne!

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

IRTI VANHASTA

Kunpa osaisimme päästää irti vanhoista käyttäytymismalleista ja tavoistamme. Totutuista maneereista, jotka eivät tuota hyvää. Osaisimmepa muuttaa itseämme auttamalla itseämme tai toisia. Jospa löytäisimme kaaoksen keskeltä rauhan, uskallusta kurkotella haaveisiin ja lähteä toteuttamisen tielle. Jospa löytäisimme edes vähän sitä mitä olemme kaivanneet, sitä jotain josta palavasti pidämme. Saisimmepa voimaa toteuttaa toivomaamme ja löytäisimmepä sisäistä rauhaa.
Uskon, että lyhyet hiljentymiset päivien keskellä auttavat meitä jaksamaan – epämukavia kelejä, harmeja ja isompia eteen tulevia murheita.

Jottei pää ihan poksahda ylevien vuodenvaihteessa tehtyjen korjausliikkeiden lupausten taakasta, voi itselleen suoda asioiden sulattelua, lepoa ja laiskotteluakin.


LEPO ENNEN LAISKOTTELUA

 

VÄSYNEENÄ KADOTAMME SISINTÄMME.

HILJAISUUDESSA LÖYDÄMME ITSEÄMME.

TARVITSEMME AIKAA RAUHOITTUMISEEN.

OMIEN AJATUSTEMME TASOITTAMISEEN.

 

JOKAISESSA PIILEVÄN HERKÄN PUOLEN,

PIENEN SISÄISEN LAPSEN LÖYTÄMISEEN.

SÄÄSTYISIMMEPÄ PELOILTA, KATEUDELTA,

EPÄLUOTTAMUKSEN TUNTEMUKSILTA.

 

KUUNNELTAISIIN, USKALLETTAISIIN,

MYÖTÄTUNNON TUULISSA LUOVITTAISIIN.

LÖYDETTÄISIIN ELÄMÄÄN KEPEYTTÄ,

TOIVEIKASTA HUOLETTOMUUTTA.

 

#armo #kiitollisuus #mielenrauha #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Voisiko tyyytä vähempään

RUNO - Toivoa ja luottamusta 

RUNO - Jos eläisi täysin palkein

RUNO - Ihan jotain muuta

RUNO - Sinä riität

RUNO - Kosketus olkapäälle

RUNO - Elämisen arvoista elämää

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: