RUNO – PÄÄSTÄ IRTI

Kuva Lev Tolstoy quote on pain

Elämässä voi opetella päästämään irti. Asioista, jotka ovat tapahtuneet. Ajan tuomaan. On asioita, tilanteita ja ihmisiä, joiden kanssa on tultava toimeen. Elämä on aina keskeneräinen. Asiatkin ovat vain asioita. On hyvä oppia päästämään irti kaikesta sellaisesta, johon ei voi itse vaikuttaa, mutta jotka ovat osa elämäämme.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ASIOITA VOI

… ajatella kärsivällisyyden oppitunteina ja kokemuksina. Aina ei saa mitä haluaa, eikä ole mahdollisuutta valita. Epämieluisien asioiden kanssa voi auttaa, jos tuumaa, että – aika aikaansa. Ärsyyntymisen sijaan voisi kerätä itselleen myös Ihanien, Kivojen ja OK-asioiden listaa. Ehkä jopa viritellä listaa Unelmistaan.

OLISI HYVÄ

…  opetella nojaamaan toisiin ihmisiin. Jakaa toisille myös omia vähemmän ruusuisia, rosoisiakin asioitaan. Avauduttuaan voi hämmästyä miten moni muukin voi kertoa, ettei heidänkään elämänsä ole vain ruusuntuoksua, pumpulia ja karkkipäivää.
Voisi opetella ottamaan toisilta vastaan kannustusta ja olkapäätä. Tai vastavuoroisesti voisi olla muille elämäntuulissa horjuville tukipilarina, silloin kun siihen itsellä voimia riittää.


PÄÄSTÄ IRTI

 

TURHANA LAUKKAAVISTA,

OLETTAMUKSISTA,

TURHANPÄIVÄISEN PIENISTÄ,

 ASIOISTA, JOITA EI VOI MUUTTAA.

 

PÄÄSTÄ IRTI 

EPÄVARMUUDESTA,

EPÄLUULOISTA,

PÄRJÄÄMISEN PANSSARISTA.

 

PÄÄSTÄ IRTI

ONNELLISEN HUOLETTOMAN, HELPON,

NAMINAMI-ELÄMÄN TAVOITTELUSTA.

IHMISEN OSA ON SINNE PÄIN,

ONNEA VÄLILLÄ AJOITTAIN.

 

PÄÄSTÄ IRTI

VOISI OPETELLA TYYTYMÄÄN

TARJOTTUUN HETKEEN, AIKAAN,

ELÄMÄN TARJOAMAAN RETKEEN.


Kevennykseksi Kamala Luonto 21-3095

#ahdistus #armo #kiitollisuus #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Seesteisyyys

Mielenrauhaa



RUNO - Kontrasteja elämän

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: