RUNO - LEMPEITÄ SÄTEITÄ

Luonto on kiihtyvällä tahdilla heräämässä täyteen touhuun ja kukoistukseen. Me ihmispolot heräillään vielä kalpeina ja kankeina pitkän talven alta. Hämmennymme satunnaisista raekuuroista (kuten eilen), jotka vaihtuvat auringon pilkahduksiin. Sieltä se kuitenkin tulee, vaikkei suoraviivaisesti edeten. Kesää kohden mennään ja siitä olen tosi iloinen. Kesä on itselleni huippuaikaa (kop kop). Valon määrä, lämpö ja vehreys tekee mielialalle ja kropalle- ah, niin hyvää.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ERILAINEN PÄIVÄ

Parin kuukauden tauon jälkeen onnistuimme sovittamaan aikataulumme sydänystävän kanssa. Päivitimme kuulumisiamme, vaikka viestittelemmekin ahkeraan. Ymmärrän tai luulen ymmärtäväni ainakin osan toisen olosta – niin kuin hänkin minun. Voinnin soisi olevan parempi, mutta näillä mennään eikä meinata. Tapaamisemme jälkeen kävin kaunistautumassa. Itsetuntoa kohottavaa, wuff!

KESÄÄ KOHTI

Jo pääsy ulos huokailemaan ilman lunta ja loskaa on upeaa. Tosi luuseripäivinä voin toljottaa ikkunasta eläinten touhuja ja luonnon vehreyttä. H U I K E A A !
Minä ja aurinkolasini ollaan valmiina. Kesä saa tulla.
 


LEMPEITÄ SÄTEITÄ

 

VÄLISTÄ KAIHDINTEN,

LEMPEISIIN SÄTEISIIN,

AAMUUNKAJOON HERÄILEN.

 

ELÄIMET, HYÖNTEISET,

TOUHUISSAAN, KIIREISSÄÄN,

RAKENNUSPUUHISSAAN.

 

VISERRYKSET, KUJERRUKSET,

SYÖKSYLENNOT, RAJAKIISTAT,

KOSIORIITIT, LEMMENMENOT.

LEHTIVERSOT, KUKAT HENNOT,

 

LUONTO HERÄÄ, VIHERTÄEN,

SYTYTTÄÄ HYMYN, TOIVON,

LÄMPIMÄN KESÄN LUPAUKSEN.


#ilo #haave #kiitollisuus #myotatunto #onni #reunallapelottaa #runo #toivo 


Kirjoituksia:

RUNO - Aurinko hellii jo

RUNO - Kesäksi kuntoon

RUNO - Heikkous

Ajan kulumisesta

Itselleen nauraminen

RUNO - Älä jämähdä

RUNO - Hyvin sä vedät

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: