OMA ITSENSÄ

Jokainen haluaa hyväksyntää. Toivomme, että joku huomaisi meissä piilevän hyvän, katsoisi lempeästi ja hyväksyvästi. Pääsisimme porukkaan. Meillä on outo tapa lokeroida toisiamme. Ulkonäön, eleiden, muutaman sanan, käytöksen tai kuullun perusteella. Suurin osa on hätäpäissä tehtyjä oletuksia, joissa ei välttämättä ole juurikaan totuuden siementä. Jokaisella on monta roolia ja monia ominaisuuksia.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

OMAT ÄRSYYNTYMISENI

Sairauteni ei näy ulospäin. Joskus kortisoniturvotuksessa minua on luultu juopoksi tai raskaana olevaksi (nuorempana). Liikun keskimäärin hitaammin kuin muut, joskus vanhempien sukupolvien edustajat suorastaan viipottavat ohitseni. Laiskaksi kaiketi ajattellaan laahustaessani. Viime talvena turvauduin rollaattoriin ja huomasin kyllä, miten katsottiin ja katse siirtyi pikavauhtia toisaalle.

Sairas. Vaikka sitä on niin paljon muuta. Joskus tekisi mieli ravistella ja sanoa, että Elävä, kunnes toisin todistetaan. Elämiseen kuuluu sairaallakin kaikenlaista. En elä sairastaakseni. En kaipaa sääliä. Sinänsä minua ei haittaa mitä ihmiset pikku päässään minusta tuumaavat. Eri asia on, jos olemme jo vähän tutustuneet. Usein kemiat kohtaa – tai sitten ei. Kivat vaan. Aina ei synkkaa, arvomaailma, kiinnostukset, huumorintaju, kemia. Joskus kohdataan väärään aikaan- jos toisella on elämä rempallaan, niin ei se välttämättä kerro mitään koko ihmisestä. Tai toisella on naminami-vaihe menossa. Enjoy vaan!

Ärsyynnyn lähinnä terveyskäynneillä, jos kuulen: ”Näytät niin hyvältä”. JUUEI. Silloin lähtee kiehumaan.

MASKIEN JA ROOLIEN TAKANA

Olisi kamala ajatus, jos ei saisi olla sellainen kuin on. Vain miellyttääkseen, edetäkseen, saavuttaakseen. On hyvä oppia tulemaan toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, mutta se on kärsivällisyyden ja kohteliaisuuden opettelua se.

Omanarvon tunteeni on vahvistunut omanlaisen ihmisen, puolisoni hyväksynnän myötä. Olen henkisesti vahvemmilla vesillä kuin kovin pitkiin aikoihin. Vähän varautunut alkumaski lensi jo tavatessa romukoppaan. Kirjoittamisen jatkamisen sysäyskin oli pitkälti mieheni patistuksen tulos.
Elättelen toivoa, että sivuille eksyy terveitä ja ihan kaikenlaisia, erilaisia ihmisiä. Toivon, että jokainen löytäisi vähän ajateltavaa kirjoituksistani.

Instagram Kamalaluonto_official Majava ja riekko 19-2381


Kamala Luonto -  21-3041


#armo #haave #mielenrauha #myotatunto #onni #rakkaus #reunallapelottaa #sairas #toivo

Kirjoituksia:







Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

❤️