RUNO - USKALLATKO

Moni kaihoaa elämyksiä, vaikka perusarkea on enin osa elämästämme. Moni voi olla hukassa sisimpänsä, tarpeidensa, halujensa ja päämääriensä kanssa. Voimme hyvin, kun asiat itsemme kanssa ovat hyvin. Sitten voi aidosti huomata ja iloita pienistäkin. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

TYYTYMÄTTÖMYYS

Tyytymättömyyden takana voi olla monenlaista taakkaa. Menettämisen pelkoa, häpeää, käsittelemättömiä asioita ja epätoivoa. Kaipaamme jatkuvuutta, seesteisyyttä, huolenpitoa, välittämistä ja kasvokkain tapaamisia. Tiellä kohti mielenrauhaa ei ole oikotietä eikä lyhytkurssia. Jokaisen on latunsa aurattava.

Hyvät ja huonot asiat kuuluvat ihmiseloon. Tyhjyyttä ja tylsyyttä koemme kaikki. Voi olla vaikeaa myöntää kielteiset ja pielessä olevat asiat, mutta parempi sekin kuin teeskennellä. Surut ja murheet on lupa surra. On huomattava myös elämän pienet kauniit asiat ja ilot. Paha olo johtuu usein keskeneräisistä asioista. 

On todella surullista, että terapiaan pääsy on käsittämättömän työn takana. Mielialalääkkeiden reseptin sen sijaan saa nopeasti ja vaivattomasti, edullisesti. Miksei mielen hyvinvointiin panosteta?

USKALLATKO


SUKELTAA SISIMPÄÄSI,

MIELEN SYÖVEREIHISI?

MUISTELLA MENNEITÄ,

KAIVELLA ENTISIÄ?

 

USKALLATKO,

KÄSITELLÄ, POHTIA,

MATKATA MIELEESI?

ANTAA ANTEEKSI,

ARMOA ITSELLESI?

SAMALLA TOISILLE?


#ahdistus #alakulo #armo #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo 


Kirjoituksia:

RUNO - Henkäys kerrallaan

RUNO - Olen tässä

RUNO - Heikkous

RUNO - Hävettää

RUNO - Toivon valintoja

RUNO - Itsetutkiskelua

Uskallus

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: