RUNO - KOMMUNIKOINTI TAKKUAA

Aiemmin opin, ettei minun kannata pitää voinnistani meteliä. Haluan elää niin, ettei pyöritä sairastamiseni ympärillä. Vointini sanelee muutenkin olemisen ja tekemisen reunaehdot. On ollut huono olo viime lauantaisen vähän isomman kävelyn ja pienikestoisen lanteenveivauksen jälkeen. Otsikon kuva oli älykellon ilmoitus Trickbagin keikan päättyessä (eka ikinä). No, luultavasti tätä kirjoittaessanikin hengitellin. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

PINTTYNEET TAVAT

Uroksen silmissä kauneuskäyntini, juurikasvun piilotusoperaatio hiusgurullani Hiuskaaressa hämäsivät hänen aivosolujaan. Silloin ei voi hoksata vähälukuisia askeleitani.

Letkaus aiemmasta ”elämästä” kaikuu automaattisesti mielessäni, kun pähkäilen kertoako olostani vai en. Muistan sanonnan, vaikken haluaisi. Olen kauan sitten oppinut olemaan hiljaa. Opettelen uutta tapaa, jotta unohtaisin vanhan ajatusmallini. Minun pitäisi kertoa avoimesti, mutta liikaa huolestuttamatta - siinäpä pulma. Olemme keskustelleet aiemminkin, mutta sitä ajattelee, että on parempi säästää toista. Ja ettei tule väärinymmärryksiä. Onneksi mieheni on alusta asti ottanut hyvin myötätuntoisesti vointini muutokset. Nyt on näin. 

Paniikkini on odotettu menomme, jolloin tulee askeleita, portaita ja seisomista. Meno on päässäni optimoitu ja karttaa opiskeltu. Mauno Koiviston sanoin: ”Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin”. Tällä ajatuksella eteenpäin.

PS. Ratkaisumme oli täysleponi parina päivänä. Ei sulkkista, kotihommia eikä lenkkejä. Saan kyydityksen viereen ja hitaasti mennään.  Elämys koettu ja hengissä olemme. Elämyksestämme on erillinen kirjoitus.


KOMMUNIKOINTI TAKKUAA


PIENENPIENTÄ ALAVIRETTÄ,

VIENOA PAINONTUNNETTA,

KÄSIJARRU PÄÄLLÄ MENOA,

KIVIRIIPAN KANSSA KULKUA.

 

MIELIPAHA, AHDISTUS,

SYNTYI PIKKUKETUTUS,

PURKAUTUI PIKKUPORUUN,

YLLÄTTÄEN UROKSEN,

AIHEUTTAEN AHDISTUKSEN.

 

NYYHKYTTELIN SYLITYKSIN,

PERUSTELIN AJATUKSIN.

KESKUSTELTIIN, SOVITTIIN,

SAMALLE KARTALLE PÄÄSTIIN.

Kamala Luonto 21-3087

#ahdistus #alakulo #mielenrauha #myotatunto #onni #reunallapelottaa #runo #sairas #toivo

Kirjoituksia:

Kirjoittajan sairauksista

Miten jaksaa? 

RUNO - Alakulo pois

Hyvännäköinen

RUNO - Ahdistuksen alla

Myötätunto

RUNO - Kohdallaan

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: