TRICKBAG LIVE

Trickbag on saanut tunnustusta siitä, että se kuuluu Euroopan parhaimpien bluesbändien joukossa. Itseään se kuvaa Houserockin Rhytm`n Blues bändiksi. Bändi soitti Helsingin Storyvillen kesäterasilla viikonvaihteessa. Kävin ystävien kera Storyvillen kesäterassilla nauttimassa livemusiikista. Kihlautuessamme vajaa 2,5 vuotta sitten, olimme sen Storyvillessä Trickbagin keikalla kihlaustamme juhlistamassa. Bändi on varsinainen hyvänmielen rytmiryhmä, joka vetää ihmiset takuuvarmasti tanssimaan.  Ryhmän meno sen kuin paranee kuin viini vanhetessaan.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KESTOFANIT

”Rytmiryhmä” on ollut monien Blueslegendojen kiertueilla rapakon toisella puolen lämmittelijänä. Näitä ovat sellaiset nimet kuin: James Harman, Junior Watson, Kid Ramos, John Németh, Barrelhouse Chuck ym. Bändi markkinoi itseään Houserockin bluesbändinä, se taitaa R & B:n ja Chicago Blues tyylilläkin se soittaa. Poikien meno on huippuviihdyttävää.
Bändí juhlii syksyllä 25-vuotistaivaltaan uuden albumin ja keikkojen kera.




Meistä tuli heti ekan live-esiintymisemme jälkeen bändin faneja. Valitettavasti korona pisti keikkoja jäihin viime vuosina. Kävimme bändiä katsomassa Tukholmassa 1-vuotis hääpäivänämme Tukholmassa. Oli korona-aikaa, jopa Ruotsissa (vaikkei siellä maskeja näkynyt). Keikat oli Stampenilla, huikeat ja loppuunmyytyjä. Osa jäi jopa ”rannalle ruikuttamaan”. Huomatessani bändin tulevan pitkästä aikaa Storyvilleen olin heti ”myyty”. Houkuttelin seuraa Hesan keikalle. Jaksamiseni on edelleen kortilla, mutta päätin hissutellen sinnitellä. Ehtii sitä taas levätä jälkikäteen. Joku viisas sanoi, että elämä on elettävä. On mitä muistella kesän mentyä.
Kuvan lähde Instagram storyvillehelsinki 


ULKOILMAKEIKKA

Keikkojen ollessa ulkoilmassa, on siinä aina haasteensa. Eilinen keikka oli Storyvillen kesäterassilla, joten siinäpä haastetta bändille. Äänentoisto ja ämyrit olivat kuitenkin erinomaisesti kohdallaan. Kaikki oli saatu kuulijoiden korvaa miellyttäviksi. Sää suosi ja oli mitä kaunein lämpimän kuulas kesäilta. Meillä kävi ihan käsittämättömän hyvä ”munkki”. Tulimme ajoissa paikalle, juuri kun paraatipaikalta vapautui pöytä. Kyllä kelpasi katsoa ja kuvata. Ulkoilmassa oli rentoa. Storyvillen kioskibaari ja palvelu toimi ripeästi. Kaikki kesäkeikan elementit olivat kohdillaan.

YSTÄVIEN KANSSA

Ilo on parasta jaettuna. Seurassa on kivaa. Olen iloinen, että sain vinkkieni houkuttelemana mukaan muutaman ystävän seuraksi. Pelkkä bändin kuuntelu ja live-esityksen katsominen on riemullista, mutta vielä mukavampaa on vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia ystävien kesken sama kokemus jakaen. Ja vähän tanssahdellakin, jos nyt omaa hidastettua hetkutustani (pari biisiä) sellaiseksi tohtii sanoa. Todella kivaa ja viihdyttävä oli. Jälleen yhtä hyvän mielen keikkaa rikkaampana. Kyllä elämä on Laiffii!

Nimim. Seuraavaa bändin tapaamista odotteleva.

 Linkkiluettelo:

Kuvan lähde Trickbagin Facebook-sivu

Video keikalta (MINÄKIN saatan vilahtaa), lähde Storyvillen Facebook-sivu

 Trickbagin nettisivut, josta infoa

 Youtube - Trickbag featuring Steve Weston 2018

YouTube - Trickbag - Candyville

Spotify - Trickbag - Candyville

#ilo #onni #reunallapelottaa #trickbag #toivo #ystava 


Kirjoituksia:

Bluesia ystävien kera

RUNO - Musiikin avulla

RUNO - Iloa etsimässä

RUNO - Odotuksen ahdingossa ja keikallakin Redd Volkaert

RUNO - Tapaaminen livenä


Vuosipäiväreissu - Tricknbag & Tukholma

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: