RUNO - IHMISEN IKÄVÄ TOISEN LUO

Helluntai - Jos ei heilaa.. No, tiedätte. Ja PAH: Onko tyhmempää sanontaa? Heila voi löytyä milloin ja mistä vaan, joten huoli pois heilaa kaipaavat. Mikäs se helluntai olikaan? No, se on Pyhän Hengen juhla, jota vietetään 50 päivää pääsiäisen jälkeen. Se on kirkon syntymäpäivä. Jeesus antoi sen meille lohduttajaksi, puolustajaksi ja auttajaksi.   Heilaa kaipaaville vinkki - tarjolla on kristillisen arvomaailman omaaville deittisovellus Valo, jolla on jo 130.000 käyttäjää. Heila, itselleen sopiva voi marssia elämään odottamatta. Ilmankin heilastelua voi elää oikein hyvää elämää.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

IKIAIKAINEN VIETTI

Mikko Alatalon laulu Ihmisen ikävä toisen luo kolahti itselleni jo kappaleen soidessa radiossa 80-luvun alussa. Vaikken silloin vielä heilastelusta itse tiennytkään. Vaikka, alkoihan sitä yläasteikäisenä toisen ihmisen sylin kaipuu iskeä. Jo luolamiesajoilta hoksattiin, että parempi on olla porukassa, jotta selviäisi hengissä. Monella on kaipuu löytää ja jakaa elämänsä oman kullan, mielitietyn kanssa. Moni toivoo löytävänsä rakkauden. Elämänkumppanin, jonka kanssa voisi jakaa elämän myötä- ja vastoinkäymiset.

Toiset kaipaavat omaa rauhaa. Parisuhteessa joutuu tekemään kompromisseja. Aina ei vaan kolahda ja tuntuu paremmalta olla itsekseen. On parempi olla niin kuin itsestä tuntuu. Jos parisuhteen ja perheen perustaa lähinnä ulkoisen paineen takia eikä aidosti oman halunsa ja tarpeidensa vuoksi, on elämä mitä ilmeisimmin vaikeaa. Osa elää oikein tyytyväisenä itsekseen. Annetaan niin olla ilman lisäpaineita.

DEITTISOVELLUS VALO

Joskus aika ja paikka tai kemiat eivät kohtaa. Valo on kaikille kristityille suunnattu deittipalvelu, jossa jokainen voi etsiä omana itsenään elämänkumppania.  Sovelluksen käyttäjiä yhdistää lähes sataprosenttinen halu löytää itselleen parisuhde. Se eroaa muista deittipalveluista niin, että sen käyttäjiä yhdistää kristillinen arvomaailma. Katso ja lue alta linkkiluettelosta Yle Uutisten jutusta lisää.

Linkkiluettelossa Mikko Alatalon kappaleiden linkit -
Ihmisen Ikävä ja     
Tunnetko rakkauden, kuunnelkaa!

 

IHMISEN IKÄVÄ TOISEN LUO

 

EN TAHDO OLLA YKSIN,

TAHDON OLLA SYLITYKSIN,

KATSOA SYVÄLLE SILMIIN,

HYVÄKSYVIIN, RAKASTAVIIN.

 

IKÄVÖIDÄ, KAIVATA,

SILITYSTÄ, HYVÄILYÄ,

HELLÄÄ KOSKETUSTA.

RAKASTAVAA KATSETTA,

YHTEENKUULUVUUTTA.

IKIAIKAISTA VIETTIEN VOIMAA,

AJATUSTEN, TUNTEIDEN PALOA,

YHTEISTÄ ELÄMÄNPOLKUA.

Linkkiluettelo:

Yle uutiset - Emma Hinkula - Jo yli 100 000 suomalaista käyttää kristillistä deittisovellusta, ja pian se kasvaa ulkomaille – mikä on Valo ja miten se eroaa kilpailijoista?

 

YouTube - Mikko Alatalo - Ihmisen ikävä toisen luo

YouTube - Mikko Alatalo - Tunnetko rakkauden 

****

Spotify - Mikko Alatalo - Ihmisen ikävä toisen luo

Spotify - Mikko Alatalo - Tunnetko rakkauden

Kuvat Microsoft 365 kuvapankista.

#armo #ilo #haave #onni #rakkaus #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksiani:

Mitä rakkaus on?

RUNO - Rakkaalle

RUNO - Jos voisin

RUNO - Kohdallaan

RUNO - Kuosissaan

RUNO - Onnellista myhäilyä

Bluesia ystävien kanssa

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: