RUNO - OMAAN KUPLAAN

Viime vuodet ovat tuoneet kriisin toisen perään. Maailmanlaajuinen pandemia, Venäjän sotatoimet ja sähköpula. Jos olisi 3 vuotta sitten veikannut todennäköisyyksiä – miten metsään olisi menty. Kukapa olisi osannut näitä tapahtumia ja aikoja odottaa? Miten löytää luottamus? Omiakin huolia taas vähän pyörittelin ja yritän löytää uudelleen mielenrauhan.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

UUSI SÄHKÖSOPPARI VIE KAIKEN

Oli solmittava uusi sähkösopimus. Pienet yhtiöt tarjoavat vain lähiseudulleen sähköä. Lähes kaikissa tarjolla oli vain pörssisähköä. No, pakko oli lukita sopimus, ettei pörssisähköstä joudu maksamaan. Hinta nousee 7,1-kertaiseksi. Miten selvitä sairaan korkeiksi nousevista laskuista, sillä valtion apu on mitötön ja kovin jälkijunassa tuleva?

RYTMIHÄIRIÖ - TAKYKARDIA

HUS:n tahdistinpoliklinikalta ilmoitettiin takykardiasta. Sydänsarkoidoosini on vaurioittanut sydämen supistumista ohjaavan sähköärsykkeen normaalia etenemistä sydämessäni. 2018 sain hengenvaarallisten nopeiden vt-takykardioiden takia iskevän rytmihäiriötahdistimen. 12/2019-2/2020 takykardioita tuli sarjoittain rytmihäiriömyrskyjen muodossa. Tehtiin ablaatio. Tämä takykardia oli eka 3/2020 ablaation jälkeen. Woi wattu. Sydämen arvet elävät omaa elämäänsä. Monella kohtalotoverilla, joille on ablaatio tehty, on usein jouduttu tekemään uusi operaatio. Toivon tämän jäävän yksittäiseksi. Lääkärit pohtivat lääkityksen lisäämistä. Lähden tavoittelemaan seesteistä mielenlaatua. Josko rytmini tasoittuisivat.

ELÄMÄ JATKUU AINA JOLLAIN TAVALLA

Saa surra, pelätä. Meitä koetellaan ja elämä voi muuttua väliaikaisesti tai lopullisesti. Silti elämä jatkuu, jollain tavalla. Yritetään nauttia siitä mitä on. Huolet eivät saisi viedä toivoa eikä tulevien päivien iloa. Yritetään luottaa. Itse ristin käteni ja luotan siihen, että hiljaiset rukouksemme kuullaan
Ihmisen sietokyky on ihmeellinen. Usein ihminen venyy ja sopeutuu paljon enempään kuin ikinä uskoikaan. Omaan kuplaan voi pahan hetken alla paeta pahaa ja epäreilua maailmaa.


OMAAN KUPLAAN

 

RAUHOITTUEN, HENGITELLEN,

PIENEEN HYVÄÄN KESKITTYEN.

YMPÄRILLEEN KATSOMALLA,

IHAN HYVÄN HAVAITSEMALLA.

 

ON TAVARAA, ON TILAA,

KAUNIS KOTI JA TONTTI.

OMASSA RAUHASSA,

OMASSA KUPLASSA.

 

TÄRKEIN ON RAKKAUS,

LÄMMIN LEISKAHDUS.

TURVAA TOISISTAMME,

RAKKAUTTA VÄLISSÄMME.


#ahdistus #alakulo  #mielenrauha #reunallapelottaa #runo #sairas #sydansarkoidoosi #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Jos käykin hyvin

Kokemukseni - Rytmihäiriöt ja tahdistimen asennus 

Kokemukseni - Nopeat takykardiat ja ablaatio

RUNO - Ahdistuksen alla

Sydänsairaudestani Rosie.fi:ssä

RUNO - Liikaa kasattu

Miltä tuntuu? - Tuntemuksia, ajatuksia sairasstamisesta

Sydän - Rytmi ja rytmihäiriöt

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: