RUNO - TURVATON

On ihmisiä, joilla koko elämän ajan turvaverkko on ollut hyvin hatara, tuskin edes olemassa. Ihminen sopeutuu, tiettyyn rajaan saakka. Jos usko hyvään on katkennut kerta toisensa jälkeen, on seurauksena vahva turvattomuuden ja tyhjyyden kokemus. Niin suuri, että sitä on vaikea paikata – saati korjata.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

TURVATTOMUUS

... voi tuntua siltä, ettei kukaan ymmärrä eikä välitä. Se voi ilmentyä muita kohtaan välillä hurttina huumorinheittona, tympeytenä. Muiston tai tilanteen sohaistessa vanhaan arpeutuneeseen asiaan – jopa räjähtävänä vihana. Elämän värit vaihtuvat arvaamattoman nopeasti mustanpuhuviin – lähes läpipääsemättömiin.

Kaiken pahan ja hankalan alla on hiljainen, alistettu, moneen kertaan tallattu, hyvää ja rakkaudellista huolenpitoa vaille jäänyt. Osaisimmepa kohdata vaikeinakin pitämiämme ihmisiä armollisemmin, hellemmin, silkkihansikkain ja enemmän ymmärtäen. 

Ehkä ajan myötä pieni haava kerrallaan jokainen - turvattomien kokemusten jälkeenkin voisi eheytyä. Jokainen on yhtä arvokas – taustastaan ja kokemastaan huolimatta. Yritetään ymmärtää, pysytään rinnalla, hyvinä ja pahoina päivinä.


TURVATON

 

ALATI SÄIKKYNÄ,

EPÄILEVÄNÄ,

TARKOITUSPERIÄ,

PYRKIMYKSIÄ POHTIMASSA.

 

LIIAN PALJON REPUSSA,

VIILTÄVÄÄ KIPUA KEHOSSA,

JÄÄTÄVÄÄ TUSKAA MIELESSÄ.

 

KUUNTELE, JOHDATA HYVÄÄN,

NÄYTÄ TURVAPAIKKA.

KEHU, KANNUSTA ELÄMÄÄN,

TARJOA SYLIÄ, OLKAA.

 

KUIN HAURAS ARVOESINE,

PIENI, SÄIKKY IHMISRAAKILE,

KAIPAA VAAN RAUHAA,

MYÖTÄTUNTOISTA SEURAA.


#ahdistus #alakulo #armo #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Arvokas

RUNO - Merkitset, olet tärkeä

RUNO - Jos voisin

RUNO - Toivoon tarttuen

RUNO - Ahdistuksen alla

RUNO - Muistot haalenneet

RUNO - Musiikin avulla 

RUNO - Sanoittamisen vaikeus

RUNO - Sanaton

RUNO - Lempeydellä

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: