RUNO - JOS KÄYKIN HYVIN

Maalaus Susanna Huovinen                               

Moni kantaa mukanaan taakkoja, joita ei välttämättä ajan myötä mieti. Silti, joku jarru painaa taustalla. Elämäänsä ja epämieluisia asioitakaan ei pääse täysin pois pyyhkimään. Epäonnistumisia voi oikein huomata putkahtelevan, joka kautta. Mitä jos kokeilisi vaihtaa ajatuksiaan tietoisesti positiivisemmiksi? Entä jos käykin hyvin?

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

VERTAILUN TURHUUS

Elämme vertailuyhteiskunnassa. Moni tuntee huonommuutta siitä, ettei ole sellainen kuin pitäisi. Voi pohtia tärkeitä asioita. Niin, että Isossa kuvassa elämän valinnat tuntuisivat omilta. Miten elämän palikat ja kokonaisuus olisivat sopusoinnussa eikä stressissä?

Mitä jos suunnittelisi elämäänsä pienin askelin paremmaksi? Aineellisten asioiden tavoittelun sijaan voisi miettiä sitä, mitä ei saa takaisin edes anteeksipyytämällä. Mitä se on? No aikaa. Kelloa ei voi kääntää takaisin. Esimerkkinä vaikka lasten kasvun seuraaminen ja läsnäolo, joka on ainutkertaista ja johon ei voi pakittaa. Yhteistä olemista ei voi korvata jälkikäteen. Kaikella tapahtuvalla lienee joku isompi tarkoitus, jota emme aina itse ymmärrä. En halua syyllistää enkä arvostella. Ajan ja jaksamisen löytäminen voi olla vaikeaa. Siinäkin tapauksessa voisi ajatella, että JOS KÄYKIN HYVIN. Kenelläkään ei kaikki asiat voi aina mennä huonosti. Ketään ei ole tuomittu epäonneen. Iloa ja kirkkautta elämääsi.


JOS KÄYKIN HYVIN

 

JOS KÄYKIN HYVIN,

PAKKANEN VIE KORONAN, KAUNISTAA TARTUNTALUKEMAN.

PALAUTTAA ARJEN PAREMMAN ANTAEN ELÄMÄN MASKITTOMAN.


JOS KÄYKIN HYVIN, 

HENGITYS KULKEE. SYDÄN PARANEE.

LÄÄKITYS VÄHENEE JA JALKAKIN NOUSEE.

 

JOS KÄYKIN HYVIN, 

ANTEEKSIANNETAAN, ANTEEKSI SAADAAN.

SOVUSSA ELETÄÄN, TOISIAMME KUNNIOITETAAN.


JOS KÄYKIN HYVIN, 

KEVÄT KURKISTAA JO NURKAN TAKAA.


#armo #kiitollisuus #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Uskalletaan

RUNO - Merkitsin väärin

RUNO - Itsetutkiskelua

RUNO - Hiljaisuus

RUNO - Kohdallaan

RUNO - Muistot haalenneet

RUNO - Jos voisin

Kirjoittajan sairauksista

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: