RUNO - LEMPEYDELLÄ

Harvoina hetkinä elämä menee niin kuin oli ajatellut ja toivonut. Onni on usein hetkissä. Niiden välissä on arkea, pieniä esteitä ja muutoksia. Useimmilla pieniä (joskus pidempiä) valoisia hetkiä. Jollei, niin toisinaan voi lempeydellä pysähtyä funtsimaan. Onko elämässä isot asiat ookoo? Onko muutosten tarvetta tai haaveita - isoja tai pienen pieniä? Vai onko juuri näin ihan riittävästi?

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ITSENSÄ KANSSA VOI KÄYDÄ LEMPEÄLUONTEISIA PAINIOTTELUITA

 Voi katsella elämänsä nykytilaa niin kuin ulkopuolisena katsoisi. Verrata menneeseen ja peilata omaansa muiden ratkaisuihin. Pohtia asioiden sovittelua ja toteutusta. On mahdoton tietää etukäteen mikä olisi lopulta fiksua. Ei ole vertailukohtaa. Alitajunta jatkaa asioiden työstämistä. Onneksi elämä ei ole koskaan valmis. Virheitä tulee matkatessa tehtyä ja vääriä polkuja valittua. Usein voi pakittaa tai valita uutta. Täydellisiä hetkiä on silti jokaisella. Hyväksytään epätäydelliset ja hyvät hetkistä. Älä suotta pelkää virheitä.

LEMPEYDELLÄ

 

HETKISIÄ, VÄHÄN NIIN JA NÄIN,

TUOKIOITA, NO - SINNEPÄIN,

AIKOJA, KUN ON AIVAN HYVIN.

 

OMA ELÄMÄ, OMAT OHJAIMET,

SUUNTA, ASKELKUVIOT.

VALINNAT JA RATKAISUT,

MUUTTUVAT, KUTEN AJATUKSET.

 

VOI OHITELLA, HIDASTELLA, PAKITELLA.

ENTISTEN EDESSÄ KIPUILLA,

TAI JATKAA SAMAA TASAISTA.

 

LEPPOISASTI, LEMPEYDELLÄ.

Kamala Luonto-sarjis 21-3047


#armo #anteeeksi #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Musiikin avulla


RUNO - Jos voisin


Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: