RUNO - ÄLÄ JÄTÄ

Kuva Funny Pets

Keväisenä päivänä mietin kohtaamisia. Välillä tapahtuu odottamattomia ja kohtuuttomia ja vaikeita. Välittämisen osoittamiseen riittää, että kertoo: olet ajatuksissani, toivottavasti voit hyvin. Kosketa ja kerro, kun voit. Ikäviä tapahtuu, mutta niin myös ihania ja hyviäkin!

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

TUNTUUKO, ETTET TIEDÄ MITÄ PITÄISI SANOA

... hankalassa elämäntilanteessa olevalle tai sairaalle? Vaikeaa vaihetta elävä haluaa useimmiten, että häntä kohdeltaisiin niin kuin ennenkin. Kriisin ja vaikeiden tilanteiden tullessa voi jutella niitä tavallisiakin. Kuolemattomat lainaukset ja viimeiseen mietityt ajatukset eivät ole tarpeen. Jos jaksat kulkea rinnalla, niin muuta ei tarvita. Ei kauhistelua eikä hyssyttelyä. On raikasta kuulla ihan tavallisista arjen sattumuksista, muiden kuulumisista ja puuhista. Jatkuva syvissä vesissä vellominen ei auta ketään.

KATSO MYÖTÄTUNTOISESTI

Vanha totuus: ”Tee toiselle se, mitä toivoisit itsellesi tehtävän”, pitää paikkansa. Katso aidosti kohti, kuuntele ja kysele. Vaikket voi täysin ymmärtää. Saat kuitenkin kalpean käsityksen. Opit itsekin elämän kirjosta. Ei tarvitse olla jatkuvasti myönteinen, positiivinen ja iloinen. Voimme kuitenkin yrittää suhtautua toistemme vaikeisiin aikoihin myötätunnolla. Ollaan läsnä, eikä jätetä.

ÄLÄ JÄTÄ

 

ÄLÄ POISTU TAKAVASEMPAAN, 

PAINU TAVOITTAMATTOMIIN.

ÄLÄ SÄIKY TOISEN EPÄONNEA, 

SURUA, SAIRAUTTA, KRIISIÄ.


KOPPAA KAINALOON, 

OTA HALAUKSEEN.

PYSY RINNALLA, JEESAA ARJESSA, 

JOTTA PYSYY RUOASSA, 

ASIOITAAN HOITAA.


ÄLÄ JÄTÄ.

AUTA, JOS VOIT. 

MUISTAT AINA, JOS SAIT APUA.

 

Kuva 2 Bhikkhuni Tinh Quang HUOM! Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa selvempänä

#armo #laheinen #myotatunto #rakkaus #reunallapelottaa #runo #ystava


Kirjoituksia:

Varautuminen kannattaisi

RUNO - Kestä vielä

Ystävälle

Kuka minä olen

Arkeesi mietteitä

Etsi neliapilaa

Liian kiltti

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: