RUNO - AJAUTUEN

Kuva Microsoft 365 kuvapankista

Elämä voi olla rankkaa. Kumppanin etsimistä, opintoja, itsenäistymistä ja töitä, töitä, töitä. Unelmien tavoittelu voi johtaa matalapalkkatöihin, elääkin kun pitää. Ovet voivat sulkeutua naaman edestä kerta toisensa jälkeen. Unelmat voivat olla huteralla pohjalla tai muuttua eletyn elämän myötä. Elämä ei ole unelmaa eikä unelmat aina toteudu. Elämä voi muodostua silti oikein hyväksi.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

TOIVEET MUUTTUVAT

Olivatko unelmasi alun perin omia vai muiden ajatuksia? Elämän tuulet voivat tuoda eteen vaikeuksia. Jonkun pitää tehdä ihan tavallisia töitä, jotta yhteiskunnan rattaat pyörivät. Perheen perustamistakin pitää pohtia ennen pitkää. Päivittää aika ajoin valintojaan ja arvojaan. Elämässä on paljon latuja, sivupolkuja ja mahdollisuuksia. Hyvä niin. Monella tapaa voi löytää hyvän elämän. Ajautuenkin voi löytää hyvää - minkä ikäisenä tahansa.


AJAUTUEN

 

TIETOJA SIELTÄ JA TÄÄLTÄ,

OLETUKSIA, LUULOJA,

UNELMIA, TOIVEITA,

VAAN OVATKO OMIA?


SULKEUTUVIA OVIA,

VALINTOJA, MAHDOLLISUUKSIA.


AJAUTUENKIN VOI LÖYTÄÄ,

OMANLAISTAAN, IHAN HYVÄÄ.

OMAN PIENEN ELINPIIRIN,

ILON, ONNEN, SISÄLLEEEN.

 

LÄPI ELÄMÄN VOI OPPIA,

OPISKELLA, OPPIA UUTTA,

KOKEA VAIKKA MITÄ IHANUUTTA.

Kamala Luonto-sarjis – 21-2897


#armo #mielenrauha #myotatunto #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:

Lopulta olemme yksin

Vanhemmiten

RUNO - Uskalletaan

Sietää, sietää - Sietokyvystä

Vähän sinnepäin


Huumori

Liian kiltti

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: