BLUESIA YSTÄVIEN KERA

Hoksattiin Lahdessa Möysän Musaklubilla Bluestapahtuma Grand Blues. Ajatuksena oli viettää Rakas ystävä – Reunalla saa pelottaa (erillinen kirjoitus) kanssa yhteistä laatuaikaa miestemme kera. Esiintymässä oli Ruotsista ja Tanskasta laadukkaita bändejä - Solid Zue and the Crooked Teeth ja The Kokomo Kings,  lämppärinä paikalliset muusikot. Monta mutkaa ja pelkoakin (korona) meinasi olla esteenä. Päätettiin lähteä nauttimaan live-esiintymisistä ja mikäs sen parempaa, kun seurueemme kasvoikin kahdeksaan henkeen.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ILLAN KATTAUS

Illan iloittelun järjestäjä oli Lahden Blues Mafia ry. Se on yhdistys, joka pyrkii edistämään bluesmusiikin harrastusta Lahden seudulla ja ympäristössä. Nyt juhlittiin jo festivaalin 20-vuotista taivalta. Esiintyjät ovat Kokomo Kings, Solid Zue and The Crooked Teeth ja paikallinen Blues Mafia All Stars. Lahtelaisista muusikoista koottu Blues Mafia Alls Stars teki paluun ja näytti, että Lahdessakin osataan.

Solid Zue and The Crooked Teeth 

Paikallisten jälkeen meno ammattimaistui ja lavan valtasi Solid Zue and The Crooked Teeth. Se on ruotsalainen blues- ja soulprojekti. Kokoonpanon vaikutteina ovat eri genret, kuten soul, funk, rock, roots – kaikki yhteen kudottuna bluesfiiliksellä.

Ruotsalais-tanskalainen The Kokomo Kings on palkittu nelimiehinen hyvän tuulen orkesteri, joka sai taatusti tanssijalat liikkeelle.

YSTÄVIEN KESKEN


Elämäni nykymeno on verkkaista. On kivaa vaihtelua nähdä ihmisvilinää. Elämän tähtihetkiä oli tavata sydänystävä ympäristössä, jossa kumpikaan ei ole puurtamassa tai hössöttämässä. Samalla puolisommekin tutustuivat taas paremmin. Ystävyys, yhteenkuuluvuus, tunne että toinen ymmärtää – jo katseesta. Sitä on mahdoton selittää. Olemme tunteneet toisemme jo yli 11 v 6 kk. Olemme olleet tukena toistemme terveyskäänteissä. Oli kallisarvoista saada tällaista aikaa, sillä monenlaisia mutkia on ollut ja tullut.

Solid Zue and The Crooked Teeth 

Oli kiva saada myös lisää seuraa kahden muun pariskunnan verran. Isommalla porukalla oli pitkästä aikaa oikein hauskaa. Tunsin oloni vähän itseoikeutetuksi prinsessaksi, sillä sain lavan äärelle oman baarijakkaran.

Muu seurue palveli nesteytystäni. Tanssinkin vähän (tai vähän jammailin), sen mitä pumppu, tahdistimen rajoitin ja jaksaminen kohtuudella antoi periksi.

Koko 8:n hengen seurueestamme illan musatarjonnan voiton vei aivan upea maanläheinen luonnon lapsi Solid Zue, jolla on ihan huikea ääni ja lavakarisma. Setti oli raikkaan monipuolinen. Kaikki kappaleet olivat upeita. Bändiä olisi kuunnellut kevyesti koko illan.

Taitava ja tanssittava oli Kokomo Kingskin. Live on live. Se on vielä enemmän kun mukana on puoliso, Rakas ystävä ja iloista seuraa. Kiitos ihanalle seurueellemme, esiintyjille ja tilaisuuden järjestäjille. Taas hyvien muistojen arkkuun lisätallenteita. Ihanaa iloa, naurua, hyvää mieltä,onnenhetkiä, valonpilkahduksia, vertaistuki ja toivoa.

The Kokomo Kings
Terkuin Väsynyt, mutta onnellinen blogisti. Jaksaa, jaksaa.


Liiteluettelo:

YouTube-video Solid Sue and The Crooked Teeth - I don´t care

YouTube-video Lahden keikalta 9.4.2022 The Kokomo Kings, kuvaaja Kimmo Aslak Liimatainen

Spotify The Kokomo Kings Buckle Up!


#ilo #lahdenbluesmafiary #mosso #moysanmusaklubi #musiikki #nauru #reunallapelottaa #ystava

Kirjoituksia:

RUNO - Musiikin avulla

Huumori

Rakas ystävä - Reunalla saa pelottaa

Vahvaa suorittamista

RUNO - Jos voisin

Ystävälle

RUNO - Lempeydellä

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: