MERKITYSTÄ ETSIMÄSSÄ

Mikä tapahtuu, se tapahtuu, jos on tapahtuakseen. Moni on viime metreillään katunut sitä, ettei osannut elää kiitollisena ja tyytyväisenä, vaan tavoitteli aina lisää. Taakseen ei kannata katsoa ja märehtiä virheitään. Luulen, että moni meistä pohtii elämän tarkoitusta ja mielekkyyttä. Omaansa ja ylipäätään. Elämästä itsessään voi olla kiitollinen. Sekin asia valaistuu elämän kriiseissä, jolloin eläminen ei ole itsestään selvää. Asioita kannattaa tarkastella usealta kantilta. Pohtia niiden tärkeysjärjestystä, punnita oikeaa, väärää ja järkevää. Voisiko jotain tehdä toisin? Voisiko ja täytyykö asioiden olla näin? Elämä on juuri NYT.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle. Liityttehän seuraamaan!

ARVOSTAMINEN

Valintojaan voi pohtia, niin että elämään löytyisi valoa, myönteisyyttä, mielenrauhaa ja iloa. Kaikkien asioiden ei tarvitse olla kunnossa. Katseen voi suunnata asioihin, jotka ovat ihan hyvin. Jokainen kaipaa huomioita ja ystävällisyyttä, myös itselleen. Keskeneräiset asiat eivät paina niin pahasti, jos elämässä on hyvää ja asioita, joista voi olla kiitollinen. Elämästä ja hetkistä nauttimista voi opetella. Opetella sanomaan hyviä ja tärkeitä asioita toisille nyt ja joka päivä. On helpompi hengittää ja olla, kun sanomattomat eivät kaiva sisintä.

MIELEKÄSTÄ JA ILOA TUOVAA

Arkeen löytää pienellä kekseliäisyydellä iloa - hullua, hassua, typerää. Mukava puuhastelu antaa iloa ja elämänuskoa. Kokeilkaa ja tehkää joka päivä edes vähän pieniä kivoja asioita. Ollaan myötätuntoisia itsellemme ja toisillemme. Mielenrauha ja tyyneys löytyy kurkotellen hyvään ja tehden toisille niin, kuin haluaisi itselleen tehtävän. Aina voi myös vähän valita, keskittyykö huonoihin asioihin vai suuntaako ajatuksensa pieniin hyviin asioihin. Elämän oppitunteja, joiden avulla voimme kasvaa. Kurotellaan toivoon, myönteisyyteen ja ollaan valoina toisillemme.

Kokeilkaa ja tehkää joka päivä edes vähän pieniä kivoja asioita. Ehkä asteittain sitten isompiakin. Elämä kun on kliseisesti - tässä ja nyt.


#armo #ilo #mielenrauha #myotatunto #onni #reunallapelottaa #toivo

Kirjoituksia:

RUNO - Älä jämähdä

Uskallus

RUNO - Itsetutkiskelua

Vähän sinnepäin

Etsi neliapilaa

RUNO - Jos käykin hyvin

RUNO - Elämisen arvoista elämää

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: