RUNO - HUOMAATTEHAN

Juhlapäivä. Blogin käyntikerrat ylittivät juuri 30 000. KIITOS IHANAT LUKIJAT! Mieltä lämmittää, että tekstini kolahtavat. Vointini on jatkunut alavireisenä. Olen kärvistellyt toista viikkoa huonon vointini takia. Viikko on mennyt lekotellessa ja labroissa.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KATSEEN

... voi suunnata myös eteenpäin ja haaveilu ei maksa mitään. Ärsyttää toki ja ottaa pattiin kuin pientä oravaa. Mies on passannut ruoan ja siivonnut talon. Naputella jaksan 😉. Eilisen labran ja usean lepopäivän jälkeen tehtiin pieni kävelylenkki, hitaasti. Pihassa sulkapalloa, joka piti 15 pisteen jälkeen keskeyttää rintakivun iskiessä, kunnolla. Napapiikeillä jatkan ja maanantaina taas labraan. Elämä on. Aina voi valita mille puolelle asettuu. Jonkinlaisen ketutus- ja itsesäälin jälkeen päätin valita (taas) eteenpäin katsomisen ja haaveilemiseen.

TUTTUA

Voinnin vaihtelu ja nämä huonot olot ovat niin tuttua kauraa, että tekisi mieli sanoa vain - hohhoijaa. Pitää olla valppaana, sillä pitää hoksata, jos ei voi enää odotella kotona. Kynnys on korkea sairauksieni moninais- ja harvinaisluonteen takia. Uskon, että minulla on nyt kotona sopivat tropit, joiden avulla pärjään sohvaillen. Tylsäähän tämä, mutta koen meilahden "hupirannekkeen" monta kertaa tylsemmäksi. Mieluiten hiihtelen näitä pieniä kotilatuja hitaalla temmolla.

MAHDOLLISUUS HAAVEILLA

Voimme uneksia, toivoa, haaveilla paremmasta huomisesta. Mieheni on ”puhkunut” minuun uskoa itseeni, toivoa rintaani ja sanoittanut miten huippu olen. Itsetuntoni on suhteemme aikana kohonnut. Olen tajunnut, että elämällä omanlaistani elämää, olen onnellinen. En enää jaksa pyydellä anteeksi olemassaoloani tai pakittaa sivuraiteelle. Haluan kokeilla omia siipiäni, myös kirjoittajana. Olen saanut niin paljon kaunista ja kannustavaa palautetta, että sen voimalla elän kevyesti satavuotiaaksi. KIITOS, TE IHANAT!


HUOMAATTEHAN

 

KUN OIKEIN KAIVAMALLA KAIVAA,

KUN KETUTUKSEN SIVUUN SIIRTÄÄ,

KUN ISOMPIIN YMPYRÖIHIN KATSOO,

KUN VALLAN HAKEMALLA HAKEE.

 

SAATTAA HUOMATA KAUNIIN,

MAHTAA HAVAITA IHAN HYVÄN,

TAITAA SIVUUTTAA MURHEEN,

SELÄTTÄÄ ITSESÄÄLIN AALLON.

 

VALITSEE MIHIN KATSOO,

HYVÄN JA KAUNIIN ETSII,

VALON, TOIVON KAIVAA,

TULEVAAN HYVÄÄN KURKOTTAA.


#haave #ilo #kiitollisuus #kipu #onni #reunallapelottaa #runo #sairas #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Toivon valintoja

RUNO - Itke vaan

Lopulta olemme yksin

Vahvaa suorittamista

Miltä tuntuu? - Tuntemuksia, ajatuksia sairastamisesta

Sietää, sietää

RUNO - Unelmat

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.  

Ei kommentteja: