RUNO - ALKUKANTAINEN PALO - Runojen sarja 7. osa

Kuva Microsoft 365 kuvapankki
Oletteko saaneet kokea sen ihmeen, että ajatuksenne, kemianne - joku ylimaallinen tuntuu tavatessa heti tutulta? Jotenkin omalta, niinkuin olisitte ihan samalla aallonpituudella. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

JOSKUS TOINEN PUHUU

... ja toinen jatkaa puhetta ihmeesti niinkuin itse olisi jatkanut. En tiedä voiko olla telepaattista ajatustensiirtoa, mutta jotain sen tapaista. Joskus  yhteenkuuluvuus, sama vire ja taajuus löytyy toisen kanssa.

Toisinaan on sitten vallan päinvastoin. Toisen ajatuksenkulkua ei meinaa mitenkään tajuta. Ei oikein edes tiedä miten suhtautua ja reagoida toisen sanomaan. Tiedättehän ne vaivalloiset tutustumiset ja small talk tilanteet, joista jo ensi hetkien jälkeen haluaisi luikerrella ihan toisaalle?

JOSKUS KÄY NIIN HÄMMENTÄVÄSTI

... että tähdet ja kuu ovat juuri oikeassa asennossa tavatessa. Uskon kyllä astrologiaa enemmän korkeamman johdatukseen, mutta kukin tavallaan. Joskus tulee ihmeellinen tunne, niin kuin olisi jo tuttu, vaikka ei. Tavatessa mieheni kanssa ensi kerran koimme hyvin hämmentävän yhteisen kokemuksen. Heräsi roihu ja ..

Tarinamme - Runojen sarja 7. osa


ALKUKANTAINEN PALO


MIKÄÄN EI TÄSSÄ TUTUSTUMISESSA

VAROITTANUT, TUNTUNUT VAIKEALTA.

JOTAIN POIKKEUKSELLISTA TOISESSA,

TÄMÄN SYVÄLUOTAAVASSA KATSEESSA.

 

TULI 

HYVIN VARMA OLO.

ALKUKANTAINEN PALO.

TARVE KOKEA LISÄÄ,

JANOTA YHÄ ENEMPÄÄ.

 

VOISIKO TÄMÄ OLLA SITÄ,

IKIAIKAISTA VIETTIÄ?

VOIKO JO NÄIN PALJOA,

TOISTA IHMISTÄ KAIHOTA?


#haave #kiitollisuus #onni #rakkaus #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksia:

Uskallus

RUNO - Hiljaisuus

RUNO - Kohdallaan

Vanhemmiten

RUNO - Uskalletaan

RUNO - Mitä rakkaus on?

RUNO - Rakkaalle

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: