RUNO - HAAVEILEVAT - Runojen sarja 2. osa

Kuva Instagram Wildonplanet
Ikiaikainen on tarve ja halu olla lähellä toista ihmistä. Ihastumme ja vihastumme jo varhaislapsuudesta alkaen toisiimme. Osan ohitamme juuri edes huomaamatta tai ilman muistijälkeä. Tarve löytää se oma rakas ihminen elämäämme on syvällä sisällämme.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

ÄLÄ MENETÄ TOIVOASI

Kaipuu itselleen sopivan luo on voimakas. Vietti, kaipuu, elämän jakaminen toisen kanssa. Jossain se on, toive löytää se omanlainen. 

Kohtaamisia ja tapoja löytää se oikea on paljon. Joillain ihastus tulee yhtäkkiä, toisilla hitaasti monen mutkan ja vaiheen kautta toisen hyvän huomaalla. Tarinoita sen oikean etsimisestä ja löytämisestä on monenlaista. Kullakin omansa.

TÄLLAISEEN ONNEEN 


... ja rakkauteen en itsekään jaksanut uskoa - tai oli sitä jäljellä 0,1 prosenttia, koska ylipääätään eksyin toista ihmistä etsimään. Niin yllätti meidät keski-ikäisetkin - elämä. Itselleni löytyi mies, josta tuli tunne - Tuo on Se Oikea. Onnekkaita ovat ihmiset, jotka ovat saaneet kokea, edes hetken, syväluotaavaa rakkautta.
Allaoleva ajatelma on tuntemuksia, epäuskoa ja turhautumista - sitä oikeaa "muka" tästä maailmankaikkeudesta etsiessäni.
MUISTATKO OMAT ETSINTÄMIETTEESI JA TUNTEMUKSESI?

Tarinamme - Runojen sarja 2. osa


HAAVEILEVAT

HUONOMMUUTEENSA USKOVAT,
EPÄONNEENSA TOTTUNEET.
KOVAN KOULUN KÄYNEET.

KYYNISIÄ, ILOTTOMIA,
ALEMMUUDESSAAN VELLOVIA.

HAAVEILEVAT,

IKI-AIKAISESTA, 
MULLISTAVASTA,
SIELUJEN SYMPATIASTA,

RAKKAUDEN IHMEESTÄ.



KEVENNYKSENÄ PARI KLIPPIÄ KAMALA LUONTO-SARJAKUVIA :)

Kamala Luonto 18-2223

Kamala luonto 18-2281


#armo #arvaamaton #haave #rakkaus #reunallapelottaa #runo #toivo


Kirjoituksia:









Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: