RUNO - SYDÄNVALO - Runojen sarja 5. osa

Uuteen ihmiseen tutustuessa ja kumppania etsiessä tuntosarvet ovat helpommin alttiina huomioille. Tarkkailee kuultua, sanottua, puhetapaa, uskottavuutta, kehon kieltä. Sanoja ja etenkin niiden sisältöä. Katsetta - onko puhe ja katse synkroniassa, tarkoittiko vai oliko teatteria - vai pakollista small talkia. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

MITEN EROTTAA - SYDÄNVALON?

Joskus tutustuessa huomaa heti olevansa samalla aallonpituudella. Joskus hoksaa lähes välittömästi - ettei kohtaaminen ole mieluisaa kummallekaan.

Teemme hetkessä lukuisia havaintoja toisistamme. Onko toinen aito. Onko oikeasti kiinnostunut ihmisestä ulkokuoren sisällä. Joskus ensikohtaaminen voi osua vain huonon ajankohtaan - ja todellisuus toisesta voi tulla esiin vasta monen mutkan ja tapaamisen jälkeen.

Kumppania kaihotessa toisesta erottuu se jokin, jota on hyvin vaikea sanoin kuvata. Ensi hetkellä tai myöhemmin. Olkoon se jokin vaikka Sydänvalo, joka saa sydämet sykkimään samaan tahtiin. 

Lyhyessä runossa on tunteitani kohdattuani puolisoni ensi kerran. Mullistavaa monin tavoin.

Vieläkö sinä muistat omat Sydänvalo-hetkesi?

Tarinamme - Runojen sarja 5. osaSYDÄNVALO


PUHUTUN, KUULLUN YHDISTELMÄ.
TAVASSA KERTOA, KYSYÄ, KATSOA.

MIEHEN REIPAS SUORAPUHEISUUS,

NAISEN HILJAINEN TASAISUUS.

JOTAIN

MAGNEETIN LAILLA PUOLEENSA VETÄVÄÄ,

JOTAIN

JOKA SELVITTÄÄ TÄYTYI.

SYDÄNVALO – SEKÖ JO SYTTYI?


SULATTELUUN JÄLLEEN KAMALA LUONTO-HUUMORIA ;)

Kamala Luonto - 20-2281

Kamala Luonto 20-2904

#kiitollisuus #onni #rakkaus #reunallapelottaa #runo #toivo

Kirjoituksiani:

Oma itsensä
Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: