RUNO - PÄIVIEN KETJU

Kuulumisia ja tuumailuja. On ollut jokseenkin vaativaa aikaa. Täsmälääke ei ole ystäväni. Mieheni sai kesken kesälomansa lomautusilmoituksen. Vuosipäivä- ja muut juhlinnat heitti häränpyllyä. Ei osattu varautua siihen rumbaan, mitä musan julkaisu ym. vaatii. Kun ei ole musamarkkinoilla tuttu ja huomattu, niin nollasta on lähdettävä.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle. Liityttehän seuraamaan!

JAKSAA TAHI EI, TEHTÄVÄ ON

.. eteen heitetyistä asioista on yksi kerrallaan selvittävä. Mieheni musa julkaistiin suoratoistoissa 1.8.24. Sen tuomaan työmäärään emme osanneet varautua. Somessa pitäisi olla ennakkohypetystä ennen julkaisua.Kun kustantaja löytyy peilistä eikä mieheni ollut töiden ohessa keikkaillut. Hank C  aloitti nollasta.
Vuonna Nakki ja Muusi olen töissäni pyöritellyt työohjelmia, jotka ovat ihan erilaisia kuin nämä. Luvalla sanoen tekniikkani ja tietämykseni lienee ameeban luokkaa. Tilannetta ei helpottanut se, että mieheni ei käytä edes perusohjelmia. Oppia ikä kaikki. Jäätävä väsymys ja aivosumu eivät toki tilannetta parantaneet. MUTTA, en ole luovuttaja. 
Tyhjästä piti nyhjäistä. Voi miten paljon viisaampi olisi nyt jos sama musarojekti olisi edessä. Ei tulisi virheliikkeitä (noin paljon). Nyt tiedämme. On sata ohjelmaa ja tahoa, jotka hoitavat pienen viipaleen. Suoratoisto tarvitsee oman lupansa, samoin musavideo ja LP, Kirjautumiskanavia, käyttäjätunnuksia ja salasanoja. IFPI, ISRC-koodit, Teosto, NCB, Gramex, levyä painavat firmat, suoratoistokanavat, Nykymaailmassa pakollisetYouTube - Spotifyja Facebook. Himmelin ymmärtäminen, yritysten ja erehdysten kautta takominen on vienyt vähät voimani hyvin tehokkaasti. Niitä ei muuhun ole riittänyt. Mies on palvellut ruoat ja kodin kun on yritetty edetä vaihe vaiheelta, 

ELÄMÄMME ON KAI LIIAN HELPPOA


Till The End - LP:n kannet
Työllisyyttä pohtivat taho hoksasi, että hänen musan julkaisu osui sopivasti. Päätteli, että = haa, tuo on varmaan suunnitellut?? tms.. On jo musiikillaan työllistynyt. Ei ole herunut tuloa sitten viime palkan. Ei ole seteleitä virrannut, menoja on riittänyt. 1,5 kk on mennyt ja kahteen lisäselvitykseen on vastattu. Senttiäkään ei ole näy. Olen aika pöllämystynyt koko prosessista. Stressikäyrämme on korkealla. Se vaikuttaa rytmeihini, yöuniini eikä jaksamiseeni. Unettomia stressiöitä on miehenikin viettänyt. Tuntuuu kuin olisi tuomittu, harrastuksen takia!!  Mies on rallatellut laulujaan ja saanut mielessään pyöriteltyä uusia biisejä. Kiellettyä kai ajatteleminen on lomautetulle? Ai kauhia. Musa on hänen pakokeinonsa tästä maailmasta. Olen totisesti itsekn kuunntellut musaa silmittömän paljon tänä outona epäilyn aikana. Aivan kuin olisimme rikollisia ja odottaisimme tuomiota, huh.

Sanovat minun kuihtuneen, ehkä niin ...  
Kyllä
mieheni haluaisi saada kevyemmästä ja rakastamastaaan musasta toimeentulonsa. Se vaatisi kai ison levymogulin tms. huomaamisen.  Jos Hank C:n musa kiinnostaa., niin kuunnelkaa suortatoistojen kautta (Youtube, Face, Spotify- ja muut ). LP-levyjä saa ennakkovarata ja ostaa, Levykauppa Äx:n kautta. Linkit sivun alalaidassa, Saadaan edes jotain iloa jos kuuntelukerrat lisääntyvät.

Kuvaavaa on, että elämän rajapinnalla kelluva rouva on sivuseikka tässä kuviossa. Tuntuu kaikkinensa hyvin, hyvin julmalta. Jos voinnissani tulisi äkkikierre, niin mikä on työttömyysetuja ajattelevan sielunmaisema? Tuntuu kuin viranomaiset alleviivaisivat, että älkää ainakaan mitään yrittäkö tai luoko uutta.
Ihan oikeasti, tässä maassa ei saa harrastaa ilman rangaistusta. Jokaisella ihmisellä pitäisi olla joku suodatuskanava, stressiä poistava ja rakastamansa puuha. Eikö?

Lämmönsäätelykyky on olematon ja P A L E L E N 
MUTTA. Ilo pintaan vaikka sydän märkänis. Enää maraskuu kalliilla sähköllä (31-32 senttiä per kWh), siihen asti palelen. No, viimeinen ISO lasku tulee joulukuussa, hrrr.

Minulle musiikki on valtavan tärkeä voimavara, joka antaa buustia ja vie ajatuksia keveämmille urille. Mites teillä Unelmointikin on enemmän kuin suotavaa, pakopaikkoja todellisuudesta.

Yli vuosi Susan sairaalaan joutumisestta ikävä


OMAAN TILANTEESEENI
on ehkä tulossa jotain helpotusta. Eilen oli tunnin lääkärikäynti, jossa toiveena vihdoin hoitotuki. Vammaispalvelun asiantuntija on tulossa kuun lopussa toimintaterapeutin kanssa kotiimme kartoittamaan tilannetta, että pärjäisin - mahdollisimman pitkään. Yritän saada mittojen mukaan teetetyn pyörätuolin. Lääkinnällisen kuntoutuksen yksiköstäkin soitettiin ja voi miten lämminhenkistä ja kuuntelevaa palvelua sainkaan, melkein itkettää.

Ehkä tämä tästä? Kuun lopussa olisi syöpätilanteen osalta lääkäri (kun taas labrat ja kuvantamiset otettu. Täsmälääkkeen vaikutukset ovat hyvin ongelmalliset, mutta yritän sinnitellä nämä viikot, jotta nähdään onko ollut vastetta ja jos on, niin millaista. Silloin on tuumailun paikka.
Sain eilen kiinni vammaispuolen 


Etsinnnässä mielenrauha, myötätunto ja toivo.


PÄIVIEN KETJUUN

 

AIKA KULTAA MENNEITÄ,

LAITTAA MEIDÄT PIENET HUOMAAMAAN,

ETTEI MUREHTIA KANNATA,

NIITÄ, JOILLE EI MITÄÄN VOISIKAAN.

 

ON VAIN TÄMÄ HETKI,

YKSI TUOKIO KERRALLAAN.

 

KIITÄN. KUN LEVOLLE LASKEUDUN,

TÄMÄNKIN PÄIVÄN NÄHDÄ SAIN.

 

YKSI KERRALLAAN PÄIVÄT LIITTYVÄT PÄIVIEN KETJUUN.


#ahdistus #mielenrauha #myotatunto #paivienketju #runo #sairas #toivo


HANK C:n eli mieheni musaprojektin linkit:

Tästä Hank C:n Facebook-sivulle, josta voi kuunnella biisejä

Linkki Hank C Spotify, jossa on kaikki albumin 10 biisiä




Kirjoituksiani:







Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

2 kommenttia:

EnkelinKosketus.fi kirjoitti...

Runosi on kuin lempeä muistutus siitä, kuinka jokainen hetki on arvokas osa päivien ketjua. Sanasi heijastavat kiitollisuuden ja hyväksymisen voimaa, mikä tuo lohtua lukijan sydämeen. Tämä hetki, tämä hengitys – ne kietoutuvat ajattomaan kauneuteen ja rauhaan. Kiitos, että jaat valosi ja viisautesi, jotka muistuttavat meitä pysähtymään ja nauttimaan pienistä asioista, sillä niissä asuu todellinen elämän kauneus. 🌼✨

Reunalla pelottaa kirjoitti...

Kaunis kiitos