KATSAUS VUOTEEN 2023

Vuosi alkaa olla taputeltuna. Olen tavattoman kiitollinen jokaisesta kirjoitukseni lukukerrasta. Lämmin kiitos erityisesti blogin vakioseuraajille.  Vuosi 2023 alkoi osaltani siten, että ...

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle. Liityttehän seuraamaan!

HELLITIN BLOGIKIRJOITUSTEN JULKAISUTAHTIA

… jotta jäi aikaa työstää runo- ja mietekirjaluonnosta. Kirjoituksiaan haluaa kovin moni julkaistavaksi. Kustantamoilla on ruuhkaa ja valinnan varaa. Ovat määritelleet tarkat muodot ja mallit, millaisina pitää kuvat ja tekstit lähettää. Se vie tältä "vajavaiselta" aikaa ja on TOSI tympeää. Aloitin tuputtamisen ns. huipulta, nimekkäimmistä vanhoista kustantamoista. Eka hylky tuli 2 viikon jälkeen ehdotuksen lähettämisestä, seuraava 4 viikon päästä. Yritykset 3 ja 4 viipyivät 5 viikkoa ennen hylkyä. Viides hylkäys odotutti kolme kuukautta, saapuen 23.12. klo 15.30. Saatteissa oli – ei sovellu kustannusohjelmaamme. Kaunein hylky herätti hetkeksi pienen toivon sanakääntein: ” Kiinnostavasta lähtökohdastaan ja monista ansioistaan huolimatta se valitettavasti se ei …”. No, en välttämättä usko, että kukaan on edes lukenut kaikkea.
Turhauttavaa, voimia, itsetuntoa ja uskoa koettelevaa touhua tämä on ollut. Oli jotensakin inha joululahja, kun oli viimeisessä hylkätysviestissä niin pitkä odotusaika. Olin kai ehtinyt salaa elätellä jo vähän, että josko joku olisi vihreää valoa. Loppuvuosi on ollut sädehoitojeni ja ystävän poismenon vuoksi aika vaikea. Olen nyt hukassa ja aika herkillä.

KIRJOITTAMISESTA

Mietin, mikä on tärkeää. Joskus mietin elämisen mielekkyyttä. Tätä ikuista jaksaa – jaksaa sinnittelyä. Näitä ainaisia, lukuisia labra- ja muita terveyskäyntejä ja vaiheita. Vointini hiipumista ja lisääntynyttä väsymistä. Terveyskäänteeni ottavat minua melko lailla ”pattiin”. Alakuloakin toki, jota vastaan yritän kovasti sinnitellä pohtimalla asioita, jotka ovat vielä ihan hyvin - omassa ja läheisteni elämässä. Onhan niitä. Ikuista terveyttä ei ole kenellekään luvattu, mutta myönnän, että joskus sitä toivoisi ihmeparantumista tai edes sitä, ettei tulisi isompia takapakkeja. Lähinnä kai, että pysyisi tolkuissaan ja jollain lailla toimintakykyisenä.
Toisinaan, heikkoina hetkinä mietin kirjoittamiseni mielekkyyttä. 
Mietintävuoteni aikana olen lukenut kaikki kirjoittamani blogitekstit ja muokannut montaa. Monia kiireessä kirjoitettuja poistin näkymästä. Yritän jatkossa pohtia kauemmin ennen kuin painan Julkaise.

UNELMIA

… pitää olla, jotta jaksaisi. Läheisiään kai jokainen miettii ja heille toivoo kaikkea mahdollista hyvää. Ympäröivän maailman metkuille me pienet maan matoset emme voi mitään. Jos saan toivoa, niin järkeä ja sovun ajatuksia sotahullujen päähän takoisin. Toivon, että lama-ajasta päästään yli vähillä vaurioilla. Toivon, että heikoimmista huolehditaan. Toivon, ettei terveydenhuoltomme romuttuisi. Toivon, että jokainen saisi kokea ilon, onnen ja välittämisen tuntemuksia.

KIITOS LUKIJAT JA SEURAAJAT

Kirjoituksia on lukumääräisesti klikattu hämmentävän paljon. Facebook-sivun seuraajamäärä on noussut kivasti. Osa seuraa myös Instagramissa. Kiitos kannustuksesta, tykkäyksistä ja kommenteista. Kommentteja olen ajoittain kerännyt itselleni talteen. Kiitos, jos uskallat välittää itsellesi ”kolahtaneita” kirjoituksiani eteenpäin - tai vinkata blogista jollekulle muullekin. 

Toivon, että vielä saan kirjoitettua ja kosketettua.

Toivon, että elämäänne löytäisivät tulevana vuotena - armo, ilo, mielenrauha, myötätunto, onni, rakkaus ja toivo.

REUNALLA PELOTTAA-BLOGISTI Kirsi Juntunen KIITTÄÄ 😉.

KAIKKEA HYVÄÄ VUODELLESI 2024!

 

#armo #ilo #mielenrauha #myotatunto #onni #rakkaus #reunallapelottaa #toivo

 

Luetuimpia kirjoituksia 2023:

Itsensä toteuttamisesta – Pinkki kipsi tuli – tammikuu 2023

Kirjoitus ja RUNO - Miten toivonkaan - helmikuu 2023

Toivorikkaan ja ihan hyvän elämän jäljillä - Kirjoitukseni Karpatiat-lehteen - helmikuu 2023

HYVÄ ELÄMÄ ja ARMO -Kirjoitukseni- Siskot, matka jolle kukaan ei halunnut-sivustolle

RUNO - Arvokas - huhtikuu 2023

Kirjoitus ja Runo - Aina jotain - toukokuu 2023

Ettei jää elämättä - toukokuu 2023

RUNO - Kuin taivaan lahjana - Runosarjan 6. osa - kesäkuu 2023

RUNO - Ikuisesti omasi - Runosarjan 13. osa - heinäkuu 2023

RUNO - Kanssasi - Runosarjan 20.osa - heinäkuu 2023

RUNO - Elämä on pitkä päivä - elokuu 2023

Vuosipäiväreissu - Tukholma & Trickbag - elokuu 2023

RUNO - Elämänjano - syyskuu 2023

RUNO - Puhallan huolituuleen - syskuu 2023

Marjo Forsblom in Memoriam - Keuhkosyöpätietoutta Sisulla ja Rakkaudella - lokakuu 2023

Rakas Ystävä - Reunalla ei enää pelota - in memoriam - marraskuu 2023

RUNO - Elo pienen ihmisen - joulukuu 2023

RUNO - Pienen ihmisen tarina - joulukuu 2023

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS. 

Ei kommentteja: