RUNO - IKUISESTI OMASI - Runojen sarja 13. osa

Välttääksemme ylimääräistä hössötystä ja stressiä olimme päättäneet, että hääpäivämme on koruton. Aikuiseen tapaan keskinäisen sitoutumisen ja rakkauden tunnustus Jumalan silmien alla.
Koronarajoitukset olivat tuolloin voimassa. Kirkossa ja kokoontumisissa olisi saanut olla max 10 henkeä. Vihkipäivämme oli arkipäivä, silti saimme vihkimisen onnistumaan kaunissa lähikirkossamme. Se oli se isoin ja tärkein asia - meille. 


Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

EHKÄ LOUKKASIMME


... joitain läheisiämme itsekkäällä ratkaisullamme. Pahoittelut. Tilanteemme oli niin absurdi, että minkäänlaisia riemu-riekkumajuhlia emme kyenneet edes ajattelemaan. Ei ollut voimia suunnitella eikä tehdä. Päädyimme mahdollisimman stressittömään vaihtoehtoon.
Lähes 3 kuukautta aiemmin otettujen PET-kuvien loistelut olivat poikineet minulle, tupakoimattomalle, keuhkosyöpäepäilyn. Ennen vihkimistämme, monen mutkan ja vuoristoratamaisten vaiheiden kautta minut oli asetettu leikkausjonoon. Jonohoitajan mukaan leikkauspäivään olisi vielä kuukausi, ehkä kaksikin.
P
idimme kotikutoiset minihäämme. Päivä oli ikimuistoinen. Emme keksittyneet vihkipäivänämme yhteenkään huoleen, vaan ainoastaan toisiimme. Ajattelimme, että mitä tahansa tulevaisuus tuo eteemme, siitä selviäisimme yhdessä.

Tarinamme - Runojen sarja 13. osa


IKUISESTI OMASI



VASTAVIHITTYINÄ,

KOTINSA RAUHASSA,

SYLIKKÄIN PORTAILLA.

KATSOIVAT SAMAAN SUUNTAAN,

RAKKAUDEN LOISTE SILMISSÄÄN.

 

OLIVAT

ONNENSA TÄYTTÄMIÄ,

LUOTTAMUSTA TÄYNNÄ.

 

TÄMÄ PÄIVÄ EI KOSKAAN

KOHTAISI VERTAISTAAN.

TÄMÄ TUNNE EI KOSKAAN

MUUTTUISI MIKSIKÄÄN.

 

OLEN SINUN,

IKUISESTI OMASI.

OLET MINUN,

SYDÄMESSÄ LUONANI.

 

MUISTOISSAMME PÄIVÄ KESÄINEN,

TÄYDELLISEN RAKKAUDELLINEN.

#haave #kiitollisuus #onni #rakkaus #reunallapelottaa #runo #sairas #toivo

Kirjoituksia:







Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: