RUNO - AVIOLIITON SATAMAAN - Runojen sarja 12. osa

Rakastuneilla on eri käsityksiä ja tahtotiloja keskinäisistä asumisjärjestelyistä, juridisista asioista ja sitoutumisesta. Avioituminen on toisten mielestä vanhakantaista. Kirkkovihkimiset ovat vähentyneet, samoin kirkon jäsenyys. Surullista, mielestäni. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

JUMALAN SILMIEN EDESSÄ

.. tahtominen oli meille tärkeää. Saada papin siunaus yhdessäolollemme. Tahtotilallemme oli pysyä yhdessä loppuelämä - kunnes kuolema erottaa.
Häitämme edeltävä aika oli henkistä vuoristorataaa. Keuhkoissani loistaneet muutokset sijaitsivat paikassa, josta ei uskallettu ottaa koepalaa. Keuhkopoliklinikka kieltäytyi leikkauksesta. Heidän käsityksensä oli etten kestäisi leikkausta, jolla asia varmistettaisiin - syöpää vai ei. Päätös lopulta pyörrettiin vajaa 2 viikkoa ennen häitämme kardiologini ollessa eri mieltä. Hän pyysi, toiveestani, leikkauspäätöksen uutta käsittelyä. Lupa tuli. Leikkausjonohoitajan mukaan leikkaus olisi noin 1,5-2:n kuukauden päästä (plus korona ja kiireellisyystilanne).. 
Tuleva mieheni oli kihlauksemme aikaan tietämätön, että kävisin sydämeni takia lähellä Reunaa ja joutuisin jäämään sairaalaan toimenpiteeseen - ablaatioon. Emme voineet kuvitella, että minulla voisi olla keuhkosyöpä. Tupakoimattomalla. Otin asian vielä puheeksi mieheni kanssa ennen häitämme. Hän ei missään nimessä halunnut perua avioitumistamme. 

Tarinamme - Runojen sarja 12. osa

AVIOLIITON SATAMAAN


TASAN VUOSI SITTEN,

ENSI KATSEET KASVOTUSTEN.


VIRISI IKI-AIKAINEN VIETTI,

LÖYTYI SAMA SÄVELLAJI.


VUOTEEN MAHTUI IHMEITÄ,

ONNEA, INTOHIMOA.

OPETTELUA, KIPUA,

LOPULLISUUDEN PELKOA.

SIELUJEN SINFONIAA.

YHTEISEN AJAN TÄRKEYTTÄ.


IHMEELLISEN IHANA,

RAKKAUDEN SUPERVOIMA.

KAIKEN VOITTAVA,

LIITTO HALUN JA TAHDON. 


TOIVOIVAT MONIA, MONIA,

YHTEISIÄ AVIOVUOSIA.

 

PURJEHTIVAT EPÄRÖIMÄTTÄ,

AVIOLIITON SATAMAAN.


#ahdistus #haave #kiitollisuus #onni #rakkaus #reunallapelottaa #runo #sairas #toivo

Kirjoituksia:







Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: