ITSENSÄ TOTEUTTAMISESTA - PINKKI KIPSI TULI osa 2

No ei se taas helpoimman mukaan viime viikkoinen liukastuminen mennyt. Juuri mikään ei tunnu paremmalta, tosin ranteen turvotus oli pienentynyt. Aamulla labraan lähtiessä tuli soitto, että kuvia oli katsottu uudelleen ja värttinäluussa onkin murtuma, joka vaatii kipsausta. Odotteluineen - lääkäri- labra- kipsaus. matkoineen siihen hurahti rapiat 5 tuntia. Mutta auts. Kipsi pitää olla 5 viikkoa, eikä saa kastella. No, kivan värinen sentään. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

SELVITTELYITÄ, KUITTEJA

Tänään oli tämän vuoden taksimatkat nro 7-8 ja keskiviikkona tulee pari lisää. Pitää käydä röntgenissä. Ja mitä luultavammin pe taas labrassa ja ensi viikolle luvassa useita terveyskäyntejä. Talvi on inhaa aikaa ja eilinenkin kului migreenin kiusatessa.

Lunta satoi taas ovista ja ikkunoista ja kas, liikenne on taas jumissa ja sekaisin. Huhhei. Valkoisen kaunista ja viikonloppuna pakkasetkin hellittivät, onneksi. 

ITSENSÄ TOTEUTTAMINEN


Olen ihaillut ihmisiä, joilla on tekemisen taito. Käsillä tekemistä - käsitöitä, hiustenlaittoa, puutöitä, remontteja, korjaamista, soittamista, laulamista, näyttelemistäkin - ja kaikkea. Itse olin tosi pitkään kirjoittamatta. Nyt sanojen sopii tulla, kun niitä ei valmiiksi tuomita. Vielä on kaikenlaisia lappusulkeisia ja edelleen pitäisi saada valokuvia siirrettyä kuvakirjaksi. Haaveilen löytäväni tarmoa, jotta kirjoittaisin pidempikestoisempiä kirjoituksia.

Jos joku asia tuntuu tärkeältä ja haluaisit sen esille, niin ota yhteyttä. Katsotaan, josko siinä olisi ainesta Vieraskynä-kirjoitukselle.

Monesti omat sisäiset jarrut ja kai epäonnistumisen pelko estävät, eikä tule edes kokeiltua. Pitäisi kai tuoreuttaa vanhaa sanontaa: "Kaikki paitsi kokeileminen on turhaa."

Tällä erää päästä ei pukkaa tämän viisaampaa. Musiikki raikaa ja nälkä kurnii. Alkuviikko tarvitsee mielestäni aina vähän kevennystä, joten niitä edes tähän loppuun sarjakuvien muodossa. 
Kivaa talvista viikkoa!

Facebook - The Awkward Yeti - Nick Selik


Kamala luonto 22-3321

#arvaamaton #kipu #reunallapelottaa #sairas #toivo


Kirjoituksia:







Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: