EI SUJU EI - PRINSESSAMIETTEITÄ

Mieskin voi ilahtua

Heräättekö aina prinsessoina tai prinssi Uljaina? En minäkään. Sometsekkauksen jälkeen perehdyin edunvalvonnan vuosi-ilmoitukseen. Jelpin vaan, noin yleensä kun melko järjestelmällinen olen. Olen yhä tiiviimmin viihtynyt alakerrassamme. Enää en sitten muistanutkaan mitä olin jo skannannut, tallettanut yläkerran pöytäkoneelle ja mitä läppärille. Mitä jo tallessa ja mitä ei.
PS. Kuva vaatinee selityksen. Tilasin miehen synttäriksi (etukäteen) laatuluettavaa, oli niin muikeana ylläristä, että nakkasin kuoren päähän ja räsäsin kuvan. Yllärikin saattoi vaikuttaa ...

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KAIKKI PAITSI TUPLASTI TEHTY ON TURHAA

Miten nopsaan ja helpolla olisin päässyt, jos olisin kerralla kerännyt läjään, skannaillut ja tallentanut. Ajankulua. Aikaahan on, mutta olisin halunnut keskittyä vaikka valokuvien valikoimiseen, tulevaa albumia varten.

Valitin eilen solisluun kohtaa lääkärille, kun on niin sairaan kipeä viikon takaisesta voltista. No, kertoi, ettei murtumaa kuvassa, siinä viikon takaisessa. Särkylääkkeistä antoi neuvon: Käytä. Ihan valtavalla tasolla ei ole luottamus, kun ei värttinäluussakaan pitänyt olla murtumaa, mutta 5:n päivän jälkeen katsottuna olikin. Näin itsekin kuvat ja kun paikan hoksasi, niin olisihan se pitänyt hoksata murtuma.
Aamulla oli ongelmia saada puseroa päälle ja melkein kyynel tirahti tuskasta. Vaatteeni ovat melko tyköistuvia ja vaikka villapaitaa tiki pidän, mutta hipiäni on niin herkkä, että se vaatii usean vaatekerran, niin kuin palelunikin. Napitettavia puseroita ei montaa ole ja ne ei vaan iske. Miehen vaatekaapille en tohtinut enkä halua olla mikään hiphop-vaateläjä – vaatekokomme kun on hieman eri. Sain lopulta päälleni, skannailtua tarvittavat ja täsmäytettyä excelit. Kahvia koneeseen!

Omaan laajan särky- ja muun lääkearsenaalin, mutta monet lääkkeet ei sovi ja kun käytän tuota Marevania. Moni lääke ei auta, tulee vaan pelkät haitat. Mobilaatteja muita levitettäviä en saa käyttää. No, joku vähemmän viisas on keksinyt sanonnan: ”Kärsi, kärsi – korkeimman kruunun saat”. No, tunnustan olevani sen verran heikko, että voisin tämän kärsimysjakson skipata vaikka vähän maksaen.

MIES PASSAA - KIITOS

Eilen mies tuli töistä. Työnteli autosta noustuaan lumia. Piipitin ovelta, että roskis ja postilaatikon tsekkaus - kiitos. Oli kaupan kautta käynyt ja sai sitten ihan itse kantaa työreppunsa, saatella ostokset jääkaappiin ja kaappien syvyyksiin. Ruoka oli valmiina, männäpäivästä. Hetken tuo huili reclainerissa. Vienosti kyselin imuroinnista. Tarttuihan tuo pian imurinvarteen. Pisti takan lämpiämään ja katsottiin leffa. Teki iltavoikkarit ja kuori appelsiinin, oikein palasiksi eteen. Tunnen itseni etuoikeutetuksi prinsessaksi. Varmaan olenkin. Harmi, ettei mulla ole prinsessatiaraa. Ehkä pitää ostaa ja viipottaa se päässään. Mutta ei kai rinsessatkaan kulje taviskuteissa kruunut, tiarat päässään?

Ulos katsoessa mieli ei totisesti ylenny, niin ankeaa. Lumi hupenee silmissä, räystäs huutaa hoosiannaa ja kunnon lumiläjiä vyöryy katolta romahdellen. Tiet pientareineen ovat kuraisia ja yhä liukkaita. Eikä edes tammikuun puoliväli. Auts.

Pidemmittä puhetta kevennyksiin, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Eihän?

Linkkiluettelo:

ILOKSENNE Videpätkä (Facebook Reels-TikTok) - Israel Afraro - Koiraroduista

Kamala luonto 20-2872


#alakulo #kipu #rakkaus #reunallapelottaa #sairas #toivo


Kirjoituksia:

RUNO - Jäljet jättää elämä 

RUNO - Valon pisaroita 


RUNO - Kontrasteja elämään

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: