TOMI LEINO TRION KEIKALLA

Kävimme Tomi Leino Trion katsomassa. Mainio hyvän mielen laatukeikka. Moni oli pikkujoulutunnelmissa. 

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

TOMI LEINO TRIOSTA JA PIKKUJOULUKEIKASTA

Keikka oli parhaimpaan pikkujouluaikaan, joten väkeä oli hyvin liikkellä. Tanssilattiallakin oli ruuhkaista.
Tomi Leino Trio on perustettu  2011, joka on mainio hyvän mielen ja tunnelman luoja. Soittajat ovat pitkän linjan ammattilaisia. Kolmikolla on vähäeleinen ja maltillinen lavapreesens. Bändin soundi on mehevää. Se soittaa tiukasti ja mehevästi bluesia ja rock´n rollia. Kolmikon yhteissoundi saa  kuuntelemaan ihan kunnioituksesta - ja tanssijalkaakin alkaa vipattamaan. Trion meno on mehevää ja aitoa. Kolmikon soitanta etenee ”junan lailla” ja on rennon rullaavaa. Kaikesta huomasi, että keikkaa on heitetty yhdessä ja homma osataan. 

Itse maestro Tomi Leino on monitaituri. Hän soittaa lähes mitä instrumenttia tahansa. Laulun ohella hän soitti keikalla virtuoosimaisesti kitaraa ja harppua. Tomi soittaa kitaraa ja harppua Trionsa lisäksi lempibändi Trickbagissä, samoin Knock-Out Gregissä.

Trion basisti Jaska Prepula on raskaan sarjan ammattilainen. Hän soittaa basson lisäksi bändissä komppikitaraa ja hoitaa taustalaulua. Rumpali Mikko Peltola rummuissa piti trion homman kuosissa ammattilaisen varmoin elein.

Triolla on riittänyt keikkoja. Se on esiintynyt vuosikaudet monilla festareilla ja ravintoloissa ympäri Euroopan. Sen keikoista ja itse bändeistä ovat kirjoittaneet arvostetut blues-lehdet ympäri Euroopan.

ETTEI JÄÄ ELÄMÄTTÄ

Seurueemme muisti edesmennyttä yhteistä rakasta ystäväämme, joka oli aiemmin mukanamme näissä menoissa. Tiedämme, että Rakas Ystävä halusi jälkeenjäävien jatkavan elämistä.

Kiitos Järvenpään Shed, joka oli viihtyisä, palvelevaja sielukas kulttuurikuppila. Kuskina oli hyvä, kun matkakin oli lyhyt. Nautin paikassa tähän astisen elämäni parhaan alkoholittoman cocktailin.
Elämistä on kai se, että suklaisen joulukalenterin luukkuja saa avata. Pakottaudun lenkille (no säästä ja pakkasmäärästä riippuen) ja joskus pakottaudun muuallekin kuin terveydenhuollon toimipisteisiin. Huomaan, että alan jämähtää kuuntelemaan musiikkia ja jään mietteisiini. Yritän joka päivä puuhata edes vähän jotain hyödyllistä, ettei Blues-fiilis ihan kokonaan söisi sisintäni. Rakkaalla Ystävällä on nyt hyvä olla, uskon.


Linkkejä:

Tomi Leino Trion nettisivu

Tomi Leino Trio Facebook-sivu

 You Tube - Tomi Leino Trion kanava

Spotify - Tomi Leino Trion sivu


Shed - sielukas kulttuurikuppila

#blues #ilo #musiikki #reunallapelottaa #tomileinotrio #toivo

 

Kirjoituksia:

RUNO - Musiikin avulla

Bluesia ystävien kera

Trickbag live

Trickbag Storyvillessä - Täti kävi riekkumassa

Vuosipäiväreissu - Tukholma & Trickbag

Juurevaa musaa - Bluesia, rokkia - Candyville Oak Roots Party #2

RUNO - Hetken huoleton

RUNO - Onni elää elämäänsä

Ettei jää elämättä

Usko huomiseen

RUNO - Keski-iän ylistys

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS. 

Ei kommentteja: