JUUREVAA MUSAA - BLUESIA, ROCKIA – CANDYVILLE OAK ROOTS PARTY 2

Kuva Candyville Roots Music Society Facebook

Pitkästä aikaa oli ilo nähdä bändejä livenä. Musiikkitapahtumassa katsojia hemmoteltiin neljän bändin voimalla. Tilaisuuden järjestelyistä Karkkilan Tehtaan hotellilla vastasi Candyville Roots Music Society .

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.

Liityttehän seuraamaan!

RUOKAILUA, MUSAA, TOIMIVAT PUITTEET

Tapahtuma oli niin lähellä, että kävimme siellä autoillen. Ennen musaa oli halukkaille tarjolla illallinen. Sen jouduimme skippaamaan. Omat puutteeni kuultiin upeasti ja sain erillisen "prinsessatuolin" hyvälle katselupaikalle. Aivan erinomaista palvelua. Tapahtumassa oli kaikkinensa paljon väkeä ja silti kivan leppoisa meininki. Juomien noudolle oli oma paikka, narikka ja muu omissa tiloissaan. Lava- ja tanssitila oli kivan tilava ja sivuhuoneisiin mahtui (ja näki) myös paljon väkeä.

NELJÄ BÄNDIÄ

Dangerous Goods
Paikalle saapuneet saivat kuullakseen musiikkia koko rahan edestä, sillä iltaan mahtui viiden tunnin aikana 4 bändiä. Illan aloitti paikallinen kokoonpano Dangerous Goods. Pidin todella, sillä triolla oli hyvä meininki. Soitto soljui kivasti eteenpäin kappale kappaleelta. Laulajalle propsit myös!


Paikallisille tuttu Tomi Leino Trio päräytti menon ihan uudelle levelille täyttäen tanssilattian. Laatua, laatua – kertakaikkiaan laadukasta!

Tomi Leino Trio

Tomi Leinon tarkan ja jämäkän kitaroinnin lisäksi häneltä irtosi myös hienot huuliharppukuviot. Nautittavaa musaa jämptisti ja asenteella soitettua ”suobluesia” ja rock´n rollia. Kertakaikkisen taitavan laadukas kolmikko!


Kolmanneksi lavalle astui Ruotsin Knock-Out Greg. Tunnettu ja alalla tunnustettu Greg sai viimeisimmänkin sinnittelijän suuntaamaan kohti tanssilattiaa. Bändi kuvaa itseään sanoin - perinteistä kovaa bluesia, jossa on ripaus old school soulia (vapaasti suomentaen). Huuliharppusaundi ja kokonaisuus oli mainio. Tomi Leino Trio esiintyi  myös Knock-Out Gregin alias Greger Anderssonin bändinä.

Kokomo Kings Grandbluesfestivalilla kevät
Partyn viimeinen esiintyjä oli myös ruotsalainen Kokomo Kings. Bändi kuvaa itseään seuraavasti (vapaasti suomennettuna): ” … soittaa tinkimätöntä, erilaisia matalalla rokkaavaa juurimusaa, joka pohjautuu syvälle bluesiin. Ryhmä on energinen ja enemmän kallistunut, mielestäni, rockin ja rockabillyyn. Bändi otti haltuun juhlatilan ja juhlijat. Oivallinen lopetus onnistuneelle illalle.

Meistä illan paras esitys oli Tomi Leino Triolla – niitä makuasioita.

 

#candyvilleoakroots2 - Oli varmasti järjestäjille ja osallistujille kaikin puolin onnistunut tapahtuma. Näitä lisää!

Linkkejä:

Tomi Leino Trionkotisivut. Triossa Tomi soittaa kitaraa, bassoa ja huuliharppua. Rumpalina on mainio Mikko Peltola, Jaska Prepula hoittaa basson, kitaran ja taustalaulun.

Facebook - Tomi Leino trio

Facebook-sivu: Knock-Out Greg & Scandinavian Blue Flames

Kokomo Kings-kotisivu

Facebook - Kokomo Kings

Tapahtuman järjestäneen _Candyville Roots Music Societyn Facebook-sivu

#blues #candyvilleoakroots2 #candyvillerootsmusicsociety #knockoutgreg #kokomokings #musiikki #reunallapelottaa #rock #rockabilly #tomileinotrio

 

Kirjoituksia:

Kirjoitus ja Runo - Musiikin avulla

Bluesia ystävien kera

Trickbag live

RUNO - Redd Vollkaertin keikalla (ja odotuksen ahdingossa)

Trickbag Stryvillessä - Täti kävi riekkumassa

Vuosipäiväreissu- Trickbag & Tukholma

Eppu Normaalin keikalla

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: