RUNO - MIELIHYVÄÄ

Kuvan lähde Microsoft 365 kuvapankki

Asuuko päässäsi tylsä tiukkapipo? Jolla on kuvionsa, tapansa ja menonsa, tietenkin täsmällisesti suunniteltuina. Kireämmillekin rutiineihin juuttuneille tekisi joskus hyvää rikkoa niitä. Olla kerrankin ihan ex tempore. Lähteä ilman viikkojen suunnittelusulkeisia jonnekin. Istahtaa pidempään ja kokeilla välillä jotain erilaista. Kokeile ja lähde katsomaan kotikulmien ulkopuolelle onko se ruoho muka jossain vihreämpää tai edes erilaista.

Blogin Facebook-sivulla ja Instassa muisteloita.TÄSTÄ linkistä pääset REUNALLA PELOTTAA-Facebook-sivulle.
Liityttehän seuraamaan!

KOKEILE AINAKIN

Jos joku asia tai meno on vastoin arvojasi tai tykkäämistäsi, niin jätä väliin. Jos meno tai paikka jollain tasolla kiinnostaa, niin mitä jos kävisit kokemassa? Harrastusta, nähtävyyttä, elämystä. Mitä nyt mieleesi pälkähtää ja mistä vähän uteliaisuutesi herää. Elämistä ei ole tehty vain suorittamiseen. Välillä voi keskittyä iloon ja hassutteluun. Kaivaa ja herätellä sisäisen lapsensa sieltä syvältä. Usein leikkisä ja impulsiivinen puolemme pilkahtelee luontaisesti pikkulasten seurassa.

Kuvan lähde Microsoft 365 kuvapankki
Mitä jos päättäisitkin olla samalla tavalla spontaani kuin lapset? Ihastella ja hakeutua estoitta toisten seuraan – sillä tavalla kuin parhaaksi näet. Vakiystävien lisäksi kannattaa tutustua muihinkin. Ei välttämättä natsaa, mutta sattumaltakin voi löytyä vaikka kivoja tuttavuuksia, joista voi ajan oloon tulla ystäviä. On avartavaa tutustua myös itsensä vastakohtiin. Ennakkoluulot voivat tutustuessa karista ja voi löytyäkin yllättäviä yhtäläisyyksiä. Kaikkien pitäisi olla muutakin kuin työnsä tai arkensa. Kokea ja iloita, jotta on sitten kiikkustuolissa muisteltavaa (ei vastuutonta ja tuhmaa kuitenkaan, hyi hyi!). Jätetään ne ennakkoluulot ja Ketuiksi menee-tuumat kerrankin ja lähdetään avoimin mielin johonkin uuteen.
Jotta huomaisit olevasi muutakin kuin elämänvaiheesi ja ikäsi.
Jotta pulppuaisit taas elämäniloa. Kaivakaa, etsikää

MIELIHYVÄÄ

 

JOTAIN VALLAN MUUTA,

ERIKOISTA, ERILAISTA,

ARJEN YMPYRÄN RIKKOVAA,

TEKEMISTÄ, PIKKUKIVAA.

 

PISTÄ YLLE FIINIMPÄÄ,

ERILAISTA, PAREMPAA,

PEILAA JA KEIMAILE,

ITSESTÄSI YLPEILE.

 

TEE JOTAIN MUKAVAA,

JOTA MIELI HALAJAA,

LÄHDE VAIKKEI HUVITA,

KOTISOHVA EI KATOA.

 

FUNTSI, MITEN MAGEE OOT,

SEN MUUT HUOMATKOOT,

ROHKEASTI UUSIIN TUULIIN,

VAIHTELUUN, KÄÄNTEISIIN.

 

IHAN KIVAN, HYVÄN RINNALLE,

VÄLILLÄ ODOTTAMATTOMIA,

ARJEN RUTIINIT RIKKOVIA,

YLLÄTTÄVIÄ, PIENIÄ NAUTINTOJA.


Kuvat Microsoft 365 kuvakirjastosta.


#arvaamaton #ilo #onni #reunallapelottaa #runo #toivo



Valitsettehan YouTube ym. palveluista artistien ja bändien omia virallisia postauksia, jotta tuotot menevät hänelle/heille!!!

Kirsin musacornerin suositus:

YouTube - Kaunista ja hyvää - Marko Maunuksela

YouTube - Kesäyö - Laura Sippola


Spotify - Kaunista ja hyvää - Marko Maunuksela

Spotify - Kesäyö - Laura Sippola 

 

Kirjoituksia:

Hetkessä elämisestä

Huumori 

Uskallus

Oletukset

RUNO - Unelmat

RUNO - Hyvin sä vedät !!

Merkitystä etsimässä

RUNO - Mielenrauhaa

RUNO - Uskalletaan

Jos viihdyt kirjoitusteni ääressä - liittyisitkö seuraamaan myös Blogit.fi:ssä? Voit seurata blogia Facebook-sivun ja Instagramin kautta – TAI VAIKKA MOLEMPIEN!! Klikkaathan Blogikirjoitusten - blogin ylävasemmalta LUE (näyt lukijana kuvalla tai ilman!!)

Olisi kiva, jos jakaisit ja vinkkaisit kirjoituksista muillekin! Blogitekstien alla on pikkuriikkiset jakopalikatKIITOS JA KUMARRUS.

Ei kommentteja: